Acun Medya ekibinin her yıl yayınlanan Survivor yarışması geçen sezonu ile gündem olmuştu. Survivor yarışmasının iki ismi Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı arasında bir ilişki olduğu iddiaları kısa süre içinde gündeme bomba gibi düşmüştü. Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı’nın bazı görüntüleri gündeme gelmişti. Gizli çekilen videoları herkes tarafından tepki çekmişti.
Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı aşkı ilan edildi!
Ünlü çiftin videoları sonrasında aşk itiraf edildi. Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı aşk yaşadıklarını ilan ettiler ve fotoğraf paylaşımları yaptılar. 
Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı ayrılık kararı almıştı!
Kısa bir süre önce Barış Murat’ın kitap çıkarması sonunda gündem sallanmıştı. Çıkardığı kitapta yazdığı yazılar gündeme bomba gibi düştü. Barış Murat Yağcı’nın kitabında yazılan sözler, herkesin tepkisini çekti. Barış Murat Yağcı, kendinden yaşça büyük kadınları tavladığı ve tavladığı kadınları odaya götürdüğünü yazdığı satırlarda büyük tepki çekti. Kitabının satırları gündemde konuşuluyorken Nisa Bölükbaş’dan şok paylaşım herkesi şaşkına çevirdi.
Nisa Bölükbaşı ayrıldı!
Nisa Bölükbaşı ayrıldıklarını duyurduktan sonra herkes ayrılık nedenini merak etti. Barış Murat Yağcı’nın kitap çıkardıktan sonra gelen ayrılık haberi herkesi şok etti. Nisa Bölükbaşı’nın ayrılık nedeninin kitapta yazan cümleler olduğu öğrenildi. Ayrılık sonrasında Barış Murat Yağcı’dan hiçbir açıklama gelmedi. İkili bir süre sonra sessizliğe büründü. 
Ayrılmadık mesajı geldi!
Ünlü çift Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı bir süre önce ayrılık kararı alarak yollarını ayırdıklarını söylemişlerdi. Barış Murat Yağcı, verdiği röportajda şok açıklamalarda bulundu. Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı ile ayrılmadıklarını söyledi. Ayrılık haberlerini bilerek yazdıklarını ve gözden uzak bir aşk yaşamak istediklerini söyledi. Aşklarını uzaktan ve gündem dışından yaşadıklarını dile getirdi.

Editör: Wan Haber