15 Ocak 1990 tarihinde dünyaya gelen Alp Navruz, neredeyse 160 bölümü bulun 5 seneye yayılan projelerinin arasında pek de dinlenme fırsatı bulamamıştı. Geçtiğimiz hafta içerisinde Zümrüdüanka dizisinin 26. Bölümde final yapmasının hemen sonrasında Ürgüp’ten İstanbul’a dönüş yapan Alp Navruz dinlenmeye çekildiğini sosyal medya platformundan bütün takipçileri ile paylaşmıştı.

 Ünlü oyuncu bir süre dinlendikten sonra tekrardan proje çalışmalarına başlayacağını dile getirmişti. 5 senelik dönemde 160 bölüme yakın dizi setlerinde performans sergilediğini de aynı zamanda hatırlatmayı ihmal etmedi.

15 Ocak 1999 tarihinde dünyaya gelen ünlü oyuncu Miray Daner’de aynı şekilde doğum günü dolayısı ile hayranlarından büyük bir ilgi gördü. Sosyal medya platformlarında İyi ki doğdun Nice mutlu senelere gibi yorumlar alan Miray Daner de doğum gününde neşeli bir pozunu paylaştı ve hayranlarına dostlarına şu sözlerle teşekkür etti:

Hayatıma bir şekilde dokunun herkes iyi ki var. Yeni yaşımda Bu kez hepimiz için üfledim mumu. Aileme ve desteğini her zaman arkamda hissettiğim sizlere çok teşekkür ederim, güzellikler bizimle olsun!”

Editör: Wan Haber