Aygün Aydın, bir süre önce Hakan Sabancı ile ilişki yaşadığını söylemiş ve daha sonra gündem olmuştu. Sosyal medyada dikkat çekmek için yalan söylediğini söyleyenlere sinirlenip, Hakan Sabancı ile olan mesajlarını paylaşmıştı. Hakan Sabancı ile aşk yaşadığını söyleyen Aygün Aydın, bir süre sonra yaptığı paylaşım ile sabancıya mektup yazmıştı ve paylaşmıştı. Uzun süredir Sabancı ile yaşadıkları ile gündem olan Aygün Aydın, sık sık yeni paylaşımları ile magazinlere konu oluyor. 
Aygün Aydın tüm anıları attı!
Aygün Aydın ilk olarak Hakan Sabancı’nın attığı mesajları ve aramaları ifşa etti. Aramalara ve mesajlara inanmayanlara ekran videosu atan Aydın, Sabancı ile olan ilişkisinin tamamen bittiğini söyleyerek elinde olan tüm hatıraları atma kararı aldı. İlk olarak çiçeğini camdan aşağı atan Aydın, ikinci çiçeğini yere atarak üstünde tepindi. Çiçeklerini ezmeye çalıştığı ve attığı videoları sosyal medya hesabından paylaştı. Bu video kısa süre içinde gündemin ortasına oturdu. Çiçekleri parça parça ettiği anları paylaşarak herkesin gündemi oldu. 
Aygün Aydın’dan şok videolar geldi!
Aygün Aydın çiçekleri paraladıktan sonra bir ayıcığı çöpe attı. Ayıcığı çöpe atarken video çekti ve bu anları paylaştı. Aygün Aydın’ın bu paylaşımları herkesin gündemi oldu ve konuşulmaya başladı. Hakan Sabancı ile yaşadığı olaylı aşkı ile gündeme gelen Aygün Aydın, magazin gündeminin en çok konuşulan olayı oldu. Aygün Aydın paylaştığı fotoğrafların altına Hepsi grubunun ‘Olmaz Oğlan’ adlı şarkısını koyarak hayranlarına iletti. Hakan Sabancı’nın peşinden koştuğunu ve bir türlü yakasını bırakmadığını hissettiren Aydın, yaptığı paylaşımlar ile herkesi şok etti. Aygün Aydın kısa süre içinde sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu. Bir süre önce de duş yaparken videolarını paylaşan Aydın, her adımı ile büyük yankı uyandırmaya devam ediyor.

Editör: Wan Haber