Oyuncu Aslı Tandoğan, kayınpederinin cenazesinde, ailesiyle birlikte koronavirüse yakalandı. Tandoğan eşinin 40 yaşında ve sağlıklı olmasına rağmen hastalığı ağır atlattığını belirtti. 

Aslı Tandoğan, eşi ve annesi kayınpederinin cenaze töreninde koronavirüse yakalandı. Tandoğan, yaşadıklarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.
Koronavirüs Türkiye'de hızını kaybetmeden yayılmaya devam ediyor. Ünlü isimlerden de koronaya dair kötü haberler geliyor. Oyuncu Aslı Tandoğan'ın kayınpederi Halil Can Yeşilada, geçtiğimiz ay hayatını kaybetti. Uzun süredir orman içindeki evlerinde izole bir hayat süren Tandoğan ve ailesi, cenaze töreninde koronavirüse yakalandı.

"KİMSEYİ KABUL ETMEDİK ANCAK..."

Sosyal medya hesabından yayınladığı videosunda yaşadıklarını anlatan ünlü isim, 40 yaşında olan ve sürekli spor yapan eşinin hastalığı ağır atlattığını söyledi. Ünlü oyuncu sözlerine şöyle devam etti:

"2 Aralık'tan beri Kovid-19 tedavisi görüyorum. Artık son günlerim. Eşim de yakalandı ve 13 gün hastanede kaldı. Çok zor geçirdi. Ben 5 gün hastanede kaldım. Annem de Kovid oldu ancak bize göre daha hafif geçirdi. Kayınpederimin cenazesi sırasında yakalandığımızı düşünüyorum. Aileden birkaç kişi daha yakalandı. Çok dikkat ettik ve evde sadece 6-7 kişiydik. Kimseyi kabul etmedik ancak maalesef yakalandık.'

"EŞİM 40 YAŞINDA NABZI 37'LERE DÜŞTÜ"

Eşim her gün spor yapan, yediğine içtiğine çok dikkat eden, sigara ve alkol kullanmayan birisi. Ancak hastalığı çok zor atlattı. 40 yaşında ve nabzı 37'lere kadar düştü. Kan değerleri alt üst oldu. Maskesiz asla ve asla en yakınlarınızın bile yanında durmayın."'

Editör: Wan Haber