Teşvik belgesine göre ise yatırımların yerine getirilmesi bağlamada 29361 kişinin istihdam edilmesi planlandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı personel alımı 2021 ilanlarına ulaşmak amacıyla çeşitli sorgulamalarda bulunan adaylar Bakanlığın resmi internet adresi üzerinden duyurulara ulaşmaya çalışıyor.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığının Aralık 2020 dönemi yatırım teşvik belgesi listesi 28 Ocak 2021 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yayımlanmış karar bilgilerine göre geçen ay 1181 yatırım teşvik belgesi oluşturuldu. Belge alan projelerin sabit yatırım tutarı ise 28 milyar 114 milyon 136 1222 lira olarak tespit edildi.

Resmi gazetede yayımlanan karar ile belge alan projelerin sabit yatırım tutarı bu şekilde açıklandı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı personel istihdamı için kolları sıvadı.

Adayların KPSS puanlarına göre alım yapılacak. Bu nedenle Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda istihdam edilmek isteyen adayların Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının resmi internet uygulaması özelliğinden takipte kalmaları ve 2021 senesinin Şubat ayı itibari ile gerçekleştirilecek alımlar için harekete geçmeleri ve istenilen koşullarda sağlandıktan sonra Sanayi ve Ticaret Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren bir personel adayı olarak hareket etmeleri gerekir.

Editör: Wan Haber