Kızılay kurumu KPSS şartı olmadan 2 yeni ilan daha kamuoyu ile paylaştı.

Geçtiğimiz birkaç hafta içerisinde yine iki ilan paylaşan kurum, başvuruları almaya başlamıştı. En son gerçekleştirilen ilanda ise kariyer ve yetenek yönetimi uzmanı ile performans yönetimi Uzmanı alımı gerçekleştireceğini açıkladı. İşte başvuru koşulları ve başvuru ekranı ile ilgili detayların tamamı bu makalede sizleri bekliyor.

Kızılay Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Başlayacak?

Kızılay kariyer ve yetenek yönetimi uzmanı ve performans yönetimi Uzmanı alımı başvuruları an itibariyle başladı adaylar, 18 Mart 2021 tarihi saat 17:00’ a kadar başvurularını çok kolay bir şekilde Kızılay kariyer sayfası üzerinden gerçekleştirilecek.

Başvuru Koşulları Nelerdir?

Kızılay kariyer ve yetenek yönetimi uzmanı, performans yönetim uzmanı ile Metin yazarı ve Prodüksiyon ile içerik yetkilisi personel alımı başvuru şartlarını yayınlamış olduğu ilan ile bütün detayları ilan etti.

Kariyer ve yetenek yönetimi uzmanı ve performans yönetimi uzman alımı başvuru koşulları aynı olup ilanda belirtilen şartları ise aşağıdaki gibidir.

  • Lisans mezuniyeti genel itibariyle İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi başta olmak üzere mühendislik ve benzeri bölümlerden olacak.
  • İlgili alanlarda en az 3 yıl boyunca deneyimi olmak,
  • tercihen iyi seviyede İngilizce bilgisi okuma ve yazma konuşma olacak.
  •  MS Office ve Office 365 programlarına hakim olmak
  •  Aktif  kullanım bilgisine sahip olmak
  • Kariyer ve yetenek yönetimi süreçlerine hakim olmak Birgül değerlendirme merkezi uygulamaları bilgisi ve deneyimi olmak,

Kızılay iş başvurusu nasıl yapılır?

Kızılay personel alım ilanlarına genel itibari ile kızlara kariyer.com-ile en-site arasını internet uygulaması üzerinden gerçekleştirilebilir. Başvuruda bulunmak amacıyla Özellikle de öncelikli olarak açık pozisyonları bölümünde bulunan İnan tıklanır.

Editör: Wan Haber