Gençlik ve Spor Bakanlığı 25 uzman yardımcısı alımında artık sona gelindi. Henüz başvurularını gerçekleştirmemiş olan adaylar açısından son fırsat! Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı memur alımı yapacak. Geçen günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanlarına göre Gençlik ve Spor Bakanlığı 657 sayılı devlet memurları kanunu ile Gençlik ve Spor uzmanlığı yönetmeliği hükümleri bağlamada yarışma sınavı ile 25 Gençlik ve Spor uzman yardımcısı alımı gerçekleştirecek.

Aynı zamanda KPSS 60 puanı ile memur alımı yapılacak. Bakanlık, üç değişik alanda alım yapacak olup kadro dağılımı ve başvuru niteliklerini bakanlığın resmi sitesinde görmek mümkündür.

Başvuru İçin Yarın (15 Şubat) Son Gün!

8 Şubat 2021 tarihi ile Gençlik ve Spor Bakanlığının personel alım ilanı yayınlanmıştır. Adaylar, başvurularını en geç yarın yani 15 Şubat 2021 tarihine kadar yapabilecekler. Henüz başvurularını gerçekleştirmemiş olan adayların başvurularını yapmaları gerekir.

Spor Bakanlığı Gençlik Ve Spor Bakanlığı Personel Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı uzman yardımcılığı alanında giriş sınavına katılacak olan adayların duyurusu sınavdan önce Bakanlığın resmi internet uygulaması üzerinde yayınlanacaktır. Yazılı sınava katılmaya hak kazanan adayların, değerlendirmesi ise KPSS puanı ile gerçekleştirilecek. Başvuru yapmış olan adayların, KPSS puanı ile alınırken en yüksek puandan başlamak üzere en düşük puanla kadar yapılacak olan sıralama ile sınava kadro sayısının 20 katı kadar aday yazılı sınava katılacak.

Editör: Wan Haber