Çaykur personel alım ile ilgili gelişmeleri yakından takip edenler açısından diye son dakika gelişmesi hesap.kur bünyesinde 500 işçi açısından da terlemeye başladı. 22 ile 26 Mart tarihleri arasında alınacak olan başvurulara ilişkin kadro dağılımı da Böylelikle belli oldu.

Çaykur 500 İşçi Alımı Başvuruları Ne Zaman Alınacak?

Çaykur işçi alımı ilanlarını adayların 22 ile 26 Mart tarihleri arasında başvuruları gerekir. Gelen son dakika bilgisine göre ise Çaykur'un 100 eski hükümlü ve engelli personel alımı gerçekleştireceğini de açıklandı. Böylelikle cezaevine girmiş, Hüküm giymiş, cezasını çekmiş ve tahliye olup dışarı çıkmış olan vatandaşların mağdur olmaması amacıyla da Çaykur Böylelikle iyi bir adım atmış oldu.

Çaykur hangi illerde alım yapacak?

Çaykur'un bünyesinde 500 işçi alımı gerçekleştireceğini duyulmasından sonra hangi illere alımı yapılacağı merak konusu olmuştu. Çaykur, 355 den fazla işçiyi Rize'de bulunan fabrikalara, diğer fabrikalarına ise 210 beden işçisi artı 145 çay eksperi şeklinde olacak biçimde personel alımı gerçekleştirecek.

Çaykur bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar zor 22 ile 26 Mart tarihleri arasında Çaykur internet sitesi üzerinden başvuru formunu doldurup başvuru ile ilgili koşulları yerine getirdikten sonra işçi statüsünde Çaykur bünyesinde çalışması mümkündür.

Editör: Wan Haber