Türkiye'de faaliyet gösteren bankalar, 2021 senesi içerisinde personel alımı ilanlarını yayınlamaya devam ediyor. Son  olarak 10 farklı banka tarafından çeşitli kadrolara personel alımı açısından ilan yayınlandı. Peki hangi banka hangi kadrolarda kaç tane alım yapacak? cevabı haberimizde..

Şekerbank Hangi Unvanlarda Alım Yapacak?

Şekerbank Türkiye'de 30'a yakın ilde çeşitli unvanlarda personel ilanı yayınladı  alım yapılacak olan unvanlardan bazıları ise KOBİ Bankacılığı bireysel bankacılık ticari bankacılık portföy yöneticisi ticari bankacılık müşteri temsilcisi

ING Bank Hangi Unvanlarda Alımı Yapacak?

Bursa başta olmak üzere Şanlıurfa, Kayseri, Adana, Malatya'da KOBİ portföy yöneticisi unvanlarında alım yapacak.

Denizbank, Hangi Unvanlarda Alımı Yapacak?

Denizbank pek çok ilde koordinasyon yönetimi Analitik yetkilisi satış temsilcisi Müfettiş Yardımcısı, yatırımcı ilişkileri ve Finansal İletişim Uzmanı alanlarında alım yapacak.

Aktifbank Hangi Alanlarda Alım Yapacak?

İzmir-kayseri gibi kentler başta olmak üzere İstanbul'da da analist yönetmen yardımcısı, portföy yönetmeni alanlarında alım yapacak.

Risk yönetim Müdür Yardımcısı başta olmak üzere dava ve takip avukatı, dijital bankacılık müşteri temsilcisi, finansal raporlama yöneticisi, yazılım uzmanı alanlarında pek çok ilde alım gerçekleştirecek.

Garanti BBVA Hangi Alanlarda Alım Yapacak?

Benim bankacım müşteri ilişkileri yöneticisi, fon operasyon yetkilisi, iş geliştirme ve proje yönetimi yönetmeni unvanlarında alım yapacak.

Banka Memuru Nasıl Olunur?

Banka memuru olmak amacıyla öncelikli olarak 4 yıllık üniversiteler için örgün eğitim veren bölümlerinden Matematik, İstatistik, halkla ilişkiler, ekonomi, Finans, muhasebe ve benzeri bölümlerden mezun olmak gerekir.

Daha sonrasında ise bankaların açacakları personel alım ilanlarına başvuru yapmak gerekir.

Yazılı sınavdan başarılı olan adayların daha sonrasında ise banka yönetimi tarafından gerçekleştirecek mülakatlara tabi olmaları ve başarılı olan banka personeli adaylarının çeşitli eğitimlerden sonra bankalarda istihdam edilmeleri mümkündür.

Editör: Wan Haber