Ticaret Bakanlığı tarafından bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda en az ortaöğretim mezunu sürekli işçi alımı yapılacağına yer verildi. KPSS puan şartı aranmadan 2 kadroya yapılan sürekli işçi alımında başvurular İŞKUR üzerinden bugün başladı. Biz de Kamu Bülteni olarak bu yazımızda personel alımının başvuru detaylarına ve başvurunun nasıl yapılacağına yer verdik.

ALIM YAPILAN KADROLAR VE ŞEHİRLER

Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Silahlı): İstanbul, Kocaeli, Bursa, İzmir, Ankara, Mersin, Edirne, Antalya, Gaziantep, Malatya, Van, Diyarbakır, Ağrı

Beden İşçisi: İstanbul, Kocaeli, Bursa, İzmir, Ankara, Mersin, Edirne, Hatay, Antalya, Samsun, Gaziantep, Trabzon, Malatya, Van, Diyarbakır, Şırnak, Ağrı.

NE İŞ YAPACAKLAR?

Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Silahlı): İlgili kanun, yönetmelik, yönerge, tebliğ, genelge, genel yazı, hizmet sözleşmesi, iç talimatname, görev emri vb. mevzuatta belirtilen koruma ve güvenlik hizmetleri ile idare tarafından verilen kendi görev alanı ile ilgili diğer hizmetleri yürütecektir.

Beden İşçisi: Kaçak/Tasfiyelik/Yolcu Beraberi Eşya/Araç Ambarları ile Geçici Depolama Yeri/Antrepo gibi hizmet yerlerinde ihtiyaç duyulan, eşyanın teslim alınması, çekimi ve taşınması, araçlara yüklenmesi, boşaltılması, tasnif edilmesi, ambar ve saha temizliği gibi ağır işlerde bedenen çalışma gerektiren işler ve ilgili diğer hizmetleri yürütecektir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İlana başvuru yapacakların aşağıdaki adımları takip etmesi gerekmektedir:

https://esube.iskur.gov.tr/

Üstteki Linke tıklayın. Daha sonra açılan ekranda iş arayan yazan yerden giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra İŞ İLANLARI butonuna tıklayın. Son olarak iş arama sayfası karşınıza çıkacak. Bu ekranda aşağıdaki şekilde gösterildiği gibi İŞYERİ TÜRÜ kısmında KAMU seçeneğini işaretleyip ARA butonuna tıklayın.

Editör: Wan Haber