Annelerin çalışma ile ilgili tempoları, çeşitli sorumluluklarını yerine getirme hususunda önünü kapatabiliyor. İş hayatı olunca zaman bulamama telaşı da bir nevi sarabiliyor. işte tam da bu durumda biz bu makalede çalışan anneler açısından kendilerine yardımcı olacak uygulamaların neler olduğunu inceledik.

Pepapp uygulaması

Kadın açısından oldukça yardımcı olan ve regl döngüsü takibi ve adet takvimi işlevselliği olan bir uygulamadır. Pepapp içeriğinde ise doğurganlık dönemi,  yumurtlama dönemi gibi pek çok bilgi bulunmaktadır.

Google keep uygulaması

Hayatın yoğunluğu içerisinde unutulmak istenmeyen çeşitli önemli olayları ya da ileriye dönüşü notları tutmak adına Google Keep yardımcı olmaktadır. Renkli etiketlerle notların süslemesinin yanı sıra aynı zamanda ses dosyası kaydetme ve hatırlatma gibi özellikleri de sistemde bulmak mümkündür.

Benim için çalar saat uygulaması

özelikle de sabah saatlerinde zor kalkabilen anneler açısından işlerine geç kalmamaları için çok önemli bir uygulamadır.

Nefis yemek tarifleri uygulaması

Çalışan annelere yardımcı olan uygulamalar arasında bir diğer önemli uygulama istetme nefis-yemek-tarifleri uygulamasıdır. İçeriğinde sayılamayacak kadar pratik yemek tarifleri bulunuyor.

Bebek bakımı uygulaması

7 değişik çeşitten aktivite bulunan bebek bakım uygulaması çocukların değişik oyunlar ile zaman geçirmesi açısından yardımcı olan uygulamadır.

Cüzdan günlük bütçe uygulaması

Çalışan anneler açısından Özellikle de buzdolabında bulunan yiyecekler- içeceklerden diğer mutfak masraflarına kadar ne kaldığı ile ilgili ya da nelerin alınması gerektiği ile ilgili kendisine uyarı verir.

Editör: Wan Haber