Karışık Renkler

Bu yaz küresel ısınmaya dikkat çekmek adına renkli kıyafetler olacak. Bu renkli kıyafetler değişik çiçek desenleriyle süslenerek sunulacak.

Siyah

Bu yaz siyah renkler hem zarif ve hem de şıklığı beraberinde getirecek. Sıcak havayı içine çekmesine bakılmaksızın tüm muhteşemliğiyle her kıyafete siyah renk girecek. Çeşit çeşit siyah elbiseler alışveriş mağazalarının camekanlarını süsleyecek.

Evdeki Renkler Sokağa

Bu yaz seksapelitesi yüksek kıyafetler ön planda olacak ve adeta ev yaşamı sokağa taşınacak. İç çamaşırı, korselerle kombin edilmiş değişik giysileri bu yaz görmeniz çok muhtemeldir.

Kırmızı

Kırmızı iddialı bir renk ancak bu yaza renk katarak hemen hemen her giysinin içerisinde bulunacak. Kırmızı ile tüm dikkatleri üzerinize toplamanız mümkün olacak. Özellikle gece hayatına çıkışlarda en fazla kırmızı tonları tercih edilecek ve aksesuarlarda da yer alarak vazgeçilmez bir renk olacak.

Turuncu

Turuncunun cıvıl cıvıl hayat veren rengi hepimizin içini ısıtmıştır. Kimileri için sinir bozucu bir renk olabilir ancak bu yazın herkes bu rengin kıyafetlerinde bulunmasını isteyecek. Özellikle kış döneminde de turuncunun çok fazla ön planda olacağı söyleniyor. Dolabınızda turuncu rengin tonlarını bulundursanız iyi olur.

Yanık Kızıl

Yanık kızıl, kırmızıdan daha sıcak tona sahip olup bu yaz trendleri arasında yer alıyor. Enerjik bir ton olmasıyla beraber ateşli kırmızıya oranla daha sakin bir tona sahip. Ancak kırmızı dediğin özgüven verir. Bu yüzden bu ton da özgüveninizi yükseltecektir.

Parlak Turuncu

Turuncunun bu yaz ve kışında moda bir renk olduğunu söylemiştik. Parlak turuncu da deri detaylarla birlikte bu yazın bizlere sunulacak. Diğer renklerle de sıcak bir uyum sağlayacak olan turuncu herkes,n gönlünü alacak.

2020 Yazında Hangi Renkler Moda Olacak?

Editör: Wan Haber