Televizyonların en iddialı dizilerinden biri olan Çukur 79. bölüm fragmanı izle. Kurtlar Vadisi Pusu izleyicilerinin de yakından takip ettiği bir dizi haline geldi. Son zamanların reyting rekorlarını kıran Show Tv'nin başarılı dizisi Çukur, bomba gibi bir bölümle yayına çıkıyor. 79. bölüm fragmanında Yamaç ile Azer arasındaki husumet büyüyor. Büyük savaşın kazananı kim olacak? İşte merak edilen Çukur'un 79. bölüm fragmanı.

Çukur 79. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Yamaç ile Azer arasında savaş büyürken, Efsun ortalığı karıştırmaya devam ediyor. Artık bu savaşın kazananı olmak zorundadır. Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur, bu akşam nefes kesen son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Çukur 79. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

ÇUKUR 79. BÖLÜM FRAGMANI OLAY!

Çukur yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan hemen sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

GEÇEN HAFTA ÇUKUR'DA NELER OLDU?

Çukurlu kadınların kaçırılması mahallede şok etkisi yaratacak. Bütün Çukur korku içindeyken herkes Koçovalılardan yardım bekleyecek.

Azer ve Efsun cephesi giderek kalabalıklaşırken Koçovalılar her zamanki gibi nefesleri kesecek bir planla onları hiç beklemedikleri şekilde vuracak. Mahalleliler bütün İstanbul’a yayılıp Koçovalılara yardım edecek ve Çukur’un İstanbul’da olduğu bir kez daha ortaya çıkacak. Mahalle İstanbul’un altını üstüne getirirken hapisten çıkan Vartolu’nun ne yapacağı büyük merak konusu olacak.

Azer ve Yamaç’ın arasındaki gerilim giderek tırmanırken, Koçovalı erkeklerinin kendilerini içinde bulacakları aksiyon dolu anlar ise ekran başındakilerin nefesini kesecek.

Editör: Wan Haber