Tam kapanmanın ardından başlayan kademeli normalleşme sürecinde kuaförler ve berberlerin çalışma saatleri yeniden düzenlendi. Kademeli normalleşme sürecinde kafe ve restoran gibi yeme-içme henüz faaliyete geçemezken, faaliyete geçen çoğu işletme de belirli saat aralığında hizmet veriyor. 17 Mayıs itibariyle başlayan kademeli normalleşme süreci ve bu süreçte geçerli olan kuralların 1 Haziran tarihine kadar devam edeceği duyurulmuştu. Peki, kuaförler ve berberler saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Kuaförler ve berberler hafta sonu açık mı?

Kuaförler ve Berberler Saat Kaçta Açılıyor?
Tm kapanmanın ardından başlayan kademeli normalleşme süreci ile ilgili İçişleri Bakanlığı tarafından yeni bir genelge yayımlandı ve süreçle ilgili tüm detaylar bu genelgede yer aldı. Kuaförlerin ve berberlerin çalışma saatleri de kademeli normalleşme süreci için yeniden düzenlendi. Bu süreçte kuaförler ve berberler 1 Haziran tarihine kadar hafta içi 07.00-20.00 arasında faaliyet gösterebilecek.

Kuaförler ve Berberler Hafta Sonu Açık Mı?
Kademeli normalleşme süreci için belirlenen kurallar kapsamında kuaförler ve ve berberlerin yalnızca hafta içi belirlenen saat aralığında hizmet vermesine karar verildi. Hafta içi faaliyet gösterebilen işletmelerin hafta sonu ise sokağa çıkma yasağı sebebiyle faaliyette olamayacağı bilgisine yer verildi. Bu doğrultuda kuaförler ve berberler 1 Haziran tarihine kadar hafta sonları faaliyet gösteremeyecek. 

1 Haziran'a Kadar kapalı Olan İşletmeler
17 Mayıs 2021 tarihinde başlayan ve 1 Haziran 2021 tarihine kadar geçerli olacağı açıklanan kademeli normalleşme sürecinde kapalı olan işletmeleri haberimizde sizler için derledik. 

- Sinema salonları

- Gazino, taverna, birahane, nargile salonu-kafeleri

- Hamam, sauna ve masaj salonları

- Kafe, Kahvehane, kıraathane, çay bahçesi, dernek lokali ve benzeri yerler

- Elektronik oyun yerleri, internet kafe/salonu ve bilardo salonları

- Yüzme havuzu, halı saha ve spor salonları

- Lunaparklar ve tematik parklar . Canlihaber

Editör: Wan Haber