İhbar üzerine otele giden polis ekiplerine silahlı saldırı düzenlendi. Çatışma sonucu 1 polisimiz şehit olurken, 1 polis de yaralandı.

Özel Harekat polislerinin de dahil olduğu operasyon sonucu Muhammet Karataş adlı şahıs yakalandı. 

Antalya'da işlenen bir cinayetin şüphelisi olan Muhammet Karataş ile irtibatlı olduğu belirlenen S.Ç. adlı şahıs da gözaltına alındı. 

Muhammet Karataş'ın otelden çıkarken yakalanmamak için elbiselerini değiştirdiği tespit edildi.

1 POLİSİN ŞEHİT OLMASINA, 1 POLİSİN DE YARALANMASINA NEDEN OLDU
 
İhbarın ardından zanlının kaldığı otele giden polisler şüphelinin kaldığı odaya yöneldi. Bu esnada havalandırma boşluğunun olduğu bölgede bekleyen Muhammet Karataş, kendisini gözaltına almaya gelen polislere ateş etti. Saldırı sonucu polis memurlarından biri karın bölgesinden, diğeri ise bacağından yaralandı. Polislerin karşılık vermesinin ardından zanlı hava boşluğuna girdi. 

Çatışma sonucu yaralanan polis memurlarından Barış Göl, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

YARALI OLARAK ELE GEÇİRİLDİ

Olay yerinden kaçan Muhammet Karataş, dur ihtarlarına uymayınca polisler tarafından etkisiz hale getirildi. Saldırganın yaralandığı ve Necip Fazıl Hastanesi'nde ameliyata alındığı aktarıldı.

ARKADAŞINI ÖLDÜRMÜŞ

Antalya'da bir mağazada reyon görevlisi olarak çalışan Aykut Çakal'ın ailesi kendisinden haber alamadıkları için durumu polise bildirdi. Muhammet Karataş'ın arkadaşı Aykut Çakal'ı öldürdüğü ortaya çıktı. Haberay

Editör: Wan Haber