AK Parti Grup Toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB'da tüm oda borsa temsilcileriyle bir araya geldiğini belirterek "2,5 milyon işsize iş sağlanması için onlardan söz aldım" dedi. Erdoğan, İş Bankası ile ilgili de "Hazine'nin malı olacaktır Allah'ın izniyle." açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşuyor. TOBB'daki toplantıya değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan "2,5 milyon işsize iş sağlanması için onlardan söz aldım" ifadesini kullandı. Erdoğan İş Bankası ile ilgili de "Gazi Mustafa Kemal'in İş Bankası'nı CHP'ye değil Hazine'ye tahsisi vardır. Hazine'nin malı olacaktır Allah'ın izniyle." dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Mahalli seçimler için yeniden ara verilene kadar gündemimizdeki meselelerden öncelikli olanları süratla görüşmeli ve hayata geçirmeliyiz. AK Parti'de parti içi yarış bir demokrasi şölenidir. Bu isim resmen açıklandığı andan itibaren artık her şey geride kalır. AK Parti'nin bir başka önemli özelliği de seçimden seçime millete giden değil her gün milletle beraber olan bir parti olmasıdır. Bizim için asıl olan milletimizin gönlünü kazanmaktır. Bunu başardığımızda seçimini nasıl olsa kazanırız. Bizim için asıl olan milletimizin gönlünü kazanmaktır. Bu yılın sonunda satın alma paritesine göre ülkemizi 13. sıradan 12. sıraya yükseltmiş olacağız. AK Parti olarak 31 Mart seçimleriyle ilgili hazırlıklarımızı tamamladık ve tüm gücümüzle sahaya indik. (Son Dakika.com)

Editör: Wan Haber