2018 yılının ilk ehliyet sınavı 10 Şubat Cumartesi günü gerçekleşti. Sonuçlar öncesinde bir tahminde bulunmak isteyen sürücü adayları, ehliyet soruları ve cevaplarını sorguluyor. Teorik sınavlar ile direksiyon eğitimi dersi uygulama sınavlarını içeren ehliyet sınavlarının ilki 10 Şubat Cumartesi günü Türkiye çapında gerçekleşti. Teorik sınav sonuçları açıklandıktan sonra direksiyon eğitimi dersi uygulama sınavına girecek olan sürücü adaylarının gözü kulağı ehliyet sınav soruları ve cevaplarına çevrildi. Peki ehliyet sınav soruları ve cevapları yayımlandı mı, sonuçlar ne zaman açıklanacak? İşte detaylar!

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı’nın takvimine göre 10 Şubat tarihli sınavın sonuçları 22 Şubat Pazartesi günü açıklanacak. Adaylar, sonuçlar öncesinde soru ve cevapları inceleyerek bir tahminde bulunabilecek. Peki ehliyet soruları ve cevapları ne zaman yayımlanacak?

MEB tarafından gerçekleştirilen ehliyet sınavının soruları ve cevapları ortalama 5 gün içerisinde açıklanmaktadır.(Hürriyet)

Editör: Wan Haber