Bir maden kazası daha yaşandı.Edirne Kömür ocağında beklenmedik şok grizu patlaması yaşandı. Edirne’nin Uzunköprü İlçesi’nde kömür ocağında grizu patlaması sonucu 3 işçi yaralı olduğu bildirildi.


Edirne Uuzunköprü ilçesindeki kömür madeninde Grizu patlamsı yaşandı ve 3 işçinin ellerinde ve yüzlerinde yanıkların olduğu bildirildi. Yaralanan iki işçi istanbul a gönderilirken  diğer maden işçisi ise Tekirdağ'a gönderildi.


Edirnedeki maden kazası saat 19.00 zamanında olduğu Edirne deki maden işletmesinde işçilerin 6 metre derinliğindeki yerde patlamanın yaşandığı ve kaza sonucunda yaralanan işçilerin Nezi Ören Seyfi Ören ,Muhammed ören olduğu açıklandı.


Diğer işçiler tarafından kömür ocağından çıkarılan yaralılar ihbar üzerine gelen ambulanslarla Uzunköprü Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı. Yaralılardan Muhammed Ören, Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’ndeki yanık ünitesine, sağlık durumu ciddi olan ve yüzünde yanıklar oluşan Nezi Ören ve Seyfi Ören ise İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Madende çalışma durdurulurken, jandarma ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
 

maden.jpg

Editör: Wan Haber