Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı çıkışı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Son zamanalrda büyük artış gösteren gıda fiyatları hakkında açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Vatandaşımızın ezilmesine tahammül edemeyiz" dedi.

MUTASYONLA İLGİLİ OLUMSUZ GELİŞMELER VAR

Erdoğan açıklamasında, "Vefat sayılarındaki düşüş beni ciddi manada ümitlendiriyor. Mutasyonla ilgili bazı olumsuz gelişmeler var doğru, fakat onu da inşallah aşacağımıza inanıyorum. Küçük esnafımızı yalnız bırakamayız onlara da gerekli desteği verdik, veriyoruz." cümlelerine yer verdi.

GIDA FİYATLARI NASIL DÜŞÜRÜLECEK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında şu cümlelere yer verdi: "Şu anda küçük esnafımızı da yalnız bırakamayız. Esnaflarımızın gerek sebzede gerek meyvede, hatta bakliyatta çok ciddi fiyat farklarının olduğunu görüyoruz. Ticaret Bakanlığımız çok yoğun bir çalışmanın içerisinde. Biz vatandaşın ezilmesine tahammül edemeyiz. Beyaz ette, kırmızı ette bu süreci takipte tutuyoruz. Lütfen yaptığınız işi hakkı ile yapın ve vatandaşımıza zülüm etmeyin. Ben buradan bütün bu esnaflarıma sesleniyorum, siz bu süreci devam ettirecek olursanız çok ağır cezalar sizleri bulabilir."

Editör: Wan Haber