'Yeni Yüzyıl Üniversitesi 'Sömestr Fest 2013' organizasyonunun dördüncü durağı 3 Şubat Pazar günü Bursa olacak. Kültürpark Arena'da Gripin konseri ile renklenecek etkinlikte öğrencilere üniversite için ön tercih danışmanlık hizmeti de verilecek.
Kültürpark Arena'da yarın saat 13.00'te başlayacak etkinlikte Yeni Yüzyıl Üniversitesi uzmanları, üniversite tercihi konusunda öğrencilere yönelik bilgilendirmeler yapacak. Üniversiteyi tanıtıcı kitapçık ve broşürlerin de dağıtılacağı organizasyonda öğrenciler, karaoke, şut becerisi, air hokey,langırt ve stand up gösterileriyle doyasıya eğlenecek. Best FM'de program sunan Cem Arslan'ın esprili sunumuyla renlenecek organizasyonun finalinde ise saat 15.00'de Yeni Yüz Kutup Konseri, 16.00'da ise Gripin konseri gerçekleşecek.
Etkinlik kapsamında katılımcılara sıcak çay, kahve salep ikramı da olacak. Yeni Yüzyıl Üniversitesi yetkilileri, Bursalıları Pazar günü saat 13.00'ten itibaren Kültürpark Arena'ya davet ettiklerini, festivalin Gripin konseri ile daha da renkleneceğini bildirdiler. Sömestr Fest 5 Şubat tarihinde ise Kocaeli'de olacak
(İHS

02.02.2013 11:17:19 TSI

Editör: Wan Haber