8 Mart Dünya Kadınlar Günü bugün. Bugün kadınlar gününü kutlamak isteyen binlerce kişi hayatında değerli gördüğü kadınların gününü kutlamak için nasıl bir mesaj göndereceğini araştırmaya başladılar. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için mesajlar

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde vatan, millet, din, bayrak uğruna şehit olan tüm şehitlerimizin annelerini başta  olmak üzere tüm annelerimizin kadınlar günü kutlu olsun.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum.

Biz kadınların isteyip de başaramayacağı hiçbir şey yoktur. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'müz kutlu olsun.

Kadınlar günü mesajları

Yalnızca bir gün değil, her gün değer görmeyi hak eden kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum.

Kadınlarımız olmazsa toplumun olamayacağı bilinci ile eli bereketli, gönlü sevgi dolu fedakar kadınlarımızın, sadece bir gün değil her gün hak ettikleri değeri görmesi temennisiyle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü yürekten kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü içtenlikle kutlar, sevginin, şefkatin ve özverinin timsali olan kadınlarımıza sevgilerimi ve selamlarımı sunarım.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü‘nün tüm dünyada ve ülkemizde her türlü bedeni ve ruhi şiddetten uzak, adalete, eşitliğe, barışa ve huzura katkı sağlayıp, geleceğe güvenle bakmamıza vesile olması temenni ediyor, başta eşim olmak üzere tüm kadınların gününü kutluyorum.

-Dünya kadınlarının ve tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun

-Mesafeler uzak olsa da, yüreğim hep senin canım. Kadınlar günün kutlu olsun.

-Türk aile yapısını dinamitleyen ifsad sözleşmesinin tamamen çöpe atılması dileğiyle kadınlar günü kutlu olsun.

Editör: Wan Haber