BURSA - İstanbul'da, kendine ait muayenehanesinde çalışan 26 yıllık diş hekimi Dt. Serdar Sıralar, meslektaşlarını gülme krizine soktu. Bursa'da, Derman Eğitim ve Sağlık derneği (DERMANDER) tarafından düzenlenen gecede sahne alan Dt. Serdar Sıralar, yaptığı şovla meslektaşlarını gülmekten kırdı geçirdi.

Yaptığı stand-up'la beğeni toplayan Dt. Serdar Sıralar, 'Gülmek Serbest' şovuyla meslektaşlarına oldukça eğlenceli anlar yaşattı. Diş Hekimliği Fakültesi'ne girdiği ilk günden itibaren yaşadığı tecrübeleri ve karşılaştığı hasta manzaralarını esprili bir dille anlatan Dt. Serdar Sıralar, şovu sırasında hem güldürdü hem de düşündürdü. Yaklaşık bir saatlik şovu sırasında Sıralar'ı izleyen 100'e yakın diş hekimi, adeta gülme krizine girdi. 26 yıllık diş hekimi olduğunu belirten Dt. Serdar Sıralar, "Ben yurt içinde turnelere çıkıyorum. Aynı zamanda muayenehanemde hasta tedavi ediyorum. Genellikle fakültelerde diş hekimi adayı arkadaşlarla bir araya geliyorum. Oldukça stresli bir meslekteyiz" dedi.

Muayenehanesinden fotoğrafları da meslektaşlarıyla paylaşan Sıralar, "İşyerimin hemen üstünde erotik malzeme satan bir yer var. Oranın koskoca tabelası var. Ama benim küçücük bir tabelam vardı. Hemen karşı tarafta ise yatak satan iş yeri vardı. Ben ve hastalarım gün boyu yatakların üzerine uzanan insan manzarasını izlemekle zaman geçiyordu" diye konuştu. Sıralar'ın şovu sonrası diş hekimleri uzun süre gülmekten kendilerini alamadı.
CİHAN

Editör: Wan Haber