Başkan Tartan, göreve yeni seçilen 2. Kadriye ve Dayı Emir Mahalle Muhtarı'nı ziyaret ederek başarılar diledi. Tartan, mahalle sakinlerine kendi eliyle tavuklu pilav ikram etti.
113 mahalle muhtarıyla çalışan Konak Belediye Başkanı iki yeni muhtarı makamında ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi. İstifa eden 2. Kadriye Mahalle Muhtarı Aytekin Kılıçel'den görevi teslim alan Adnan Acar ile vefat eden Dayı Emir Mahalle Muhtarı Ersen Akça'nın yerine seçilen Ali Kartalcıklar'ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dileyen Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, "Göreve geldiğimden bu yana tüm muhtarlarımla uyum içinde çalışıyoruz. Sizinle de öyle olacağından şüphem yok. Muhtarlar belediye başkanının sağ koludur. 113 mahalle muhtarlığımızla Türkiye'nin örnek bir belediyesiyiz. Sizlerle gurur duyuyorum. 30 yıldır iki yolda yürüyorum; hak ve adalet yolu. Halka hizmet etmek benim için kutsaldır" diye konuştu.
Konak Belediyesi'nin Çanakkale ve Anıtkabir'e yaptığı gezilere katılan 2. Kadriye Mahallesi'ndeki kadınlar Başkan Tartan'a teşekkür ettiler. Büyük sevgi gösterileriyle karşı karşıya kalan Tartan, kadınların isteği üzerine mahalleye bir de park yapma sözü verdi. Tartan, kendisine sevgiyle sarılan kadınlara; "Kadınlar bizim baş tacımız. Yuvaları yuva yapan kadınlardır. Siz mutlu olunca evdeki herkes mutlu olur" dedi. Başkan Tartan, çocuklara da çeşitli hediyeler sundu.
Vefayı her zaman ön planda tutan Başkan Tartan, birkaç ay önce hayatını kaybeden Dayı Emir eski mahalle muhtarı Ersen Akça'nın da ailesini unutmadı. Tartan, Akça ailesini ziyaret ederek, bir ihtiyaçları olup olmadığını sorarak, "Her zaman yanınızdayım. Ne zaman bir ihtiyacınız olursa Konak'ta bir kardeşiniz olduğunu unutmayın" dedi.
(BK-

13.01.2013 13:19:40 TSI

Editör: Wan Haber