Van’ın Saray Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İbrahim Bayır, beraberindeki heyetle Vali Murat Zorluoğlu’nu ziyaret etti. 

Kaymakam Bayır, Van Valiliği ve Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevlerinde başarı dilediği Vali Zorluoğlu’na Saray ilçesinin mevcut durumu hakkında bilgi verdi.

Bayır ve beraberindekilerle bir süre sohbet eden Vali Murat Zorluoğlu da, heyete ziyaretleri için teşekkür etti. Vali Murat Zorluoğlu, valilik ve büyükşehir belediyesi olarak Saraylı vatandaşların kamu hizmetlerine ulaşabilmeleri noktasında ilçe kaymakamlığına ve belediyeye gereken desteğin sağlanacağını söyledi.

VANTB heyetinden Vali Zorluoğlu’na ziyaret

Van Ticaret Borsası (VANTB) Yönetim Kurulu Başkanı Enver Memduhoğlu, borsa yönetim kurulu üyeleriyle Vali Murat Zorluoğlu’nu ziyaret etti. 

Yönetim Kurulu Başkanı Enver Memduhoğlu, Van Ticaret Borsası çalışmaları hakkında bilgi aktardığı ve yönetim kurulu üyelerini tanıttığı Vali Zorluoğlu’na her iki görevi için başarı dileklerini iletti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Murat Zorluoğlu da, Van Ticaret Borsası yönetimine ve üyelerine teşekkür ederek, borsa üyelerine tarımsal üretim ve ticari faaliyetlerinde kolaylık ve hayırlı kazançlar diledi.

Saadet Partisinden Vali Zorluoğlu’na ziyaret

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, Vali Murat Zorluoğlu’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. 

İl Başkanı Özay, beraberindeki Van eski milletvekili Fethullah Erbaş ve partililerle Vali Murat Zorluoğlu’nu ziyaret ederek, Van Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevlerinin hayırlara vesile olmasını diledi.

Kanunlar çerçevesinde siyaset yapan tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını ve demokrasinin gereği olan çok sesliliğe ve legal olan tüm düşüncelere saygı duyduklarını ifade eden Vali Zorluoğlu da, heyete ziyaretleri için teşekkür etti. Vali Murat Zorluoğlu, valilik ve belediye başkanlığı görevlerinde kentin daha iyi yerlere gelmesi adına özveriyle çalışacaklarını ve siyasi partiler dahil kentin tüm kesimleriyle işbirliği içerisinde görev yapacaklarını sözlerine ekledi.

Gevaş heyetinden Vali Zorluoğlu’na ziyaret

Van’ın Gevaş Kaymakamı İshak Çınar ile Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, beraberindeki heyetle Vali Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Vali Zorluoğlu’nun Van Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevlerini tebrik eden Kaymakam Çınar, ilçenin genel durumu hakkında bilgiler aktardı. Çınar, Vali Zorluoğlu’na, üzerinde üç boyutlu Akdamar Adası bulunan tablo ile ilçede yürütülen arıcılık faaliyetlerinden elde edilen bal hediye etti.

Vali Murat Zorluoğlu da, heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yakın zamanda başlayacağı ilçe ziyaretlerinde kendileriyle daha kapsamlı görüşeceğini ifade etti. (iha)

Editör: Wan Haber