Optimum Outlet Adana AVM'de, Mad Science (Çılgın Bilim) gösterisi ile minikler keyifli anlar yaşarken, eğlenirken öğrendi.
Hafta boyunca düzenlenen ve birbirinden ilginç ve değişik programla ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan Optimum'da anne ve babalar alışverişin keyfini çıkartırken, minikler de gönüllerince eğleniyor.
Alışveriş merkezine aileleri ile birlikte gelen ve yaşları 3 ile 12 arasında değişen çocuklar, Mad Science (Çılgın Bilim) adlı gösteri çerçevesinde deneylere katılarak hem eğlendi, hem de öğrendi. Yaratıcılıklarını da geliştiren miniklere anne ve babaları da eşlik etti. Üç seans halinde 2 gün boyunca gerçekleşen gösterilerde; 'Ateş ve Buz', 'Bay Yumurta', 'Kurubuz' ve 'Uç Uç Havalan' adlı deneylerde çocuklar hayal güçlerinin sınırlarını zorladı.
Yetenek ve becerilerini de ortaya koyan çocuklar, farklı ve eğlenceli bir gün geçirmenin keyfini yaşadı. Etkinlikte sihir ve el çabukluğunun açıklaması yapılarak sihrin aslında bir yanıltmaca olduğu, 'sihir' diye bir şeyin olmadığı, sadece birer kandırmaca ve göz yanılması olduğu çocuklara anlatıldı. Bilimsel deneylerin arkasında ise, bir gerçeğin olduğu ve yapılan deneylerle çocuklara her şeyin bir kanıtı olduğu dile getirildi.
(ADN-Y)

06.02.2013 10:56:04 TSI

Editör: Wan Haber