İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Makbule Dank ile Bornova Şube Müdürü Uğur Çağatay Kızılgüneş Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ı makamında ziyaret etti. İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Makbule Dank, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek plâket takdim etti.
3 BİNİN ÜZERİNDE KİŞİYE İŞ BULDUK
Plaketi kabul eden Başkan Karabağ Osmangazi Hizmet Binası'nda kurulan İŞKUR masasının verimli bir şekilde çalıştığını dile getirdi. Bu güne kadar 3 binin üzerinde vatandaşa iş bulduklarını kaydeden Karabağ, "Bayraklı İzmir'de işsizliğin en yoğun olarak yaşandığı bölge. Vatandaşlarımız devlet adına sokaklarda sadece beni görüyorlar ve haliyle iş istiyorlar. Biz de onlar İŞKUR masasına yönlendiriyoruz. Vestel, Tansaş, Klimasan gibi büyük şirketlerin fabrikalarında çalışacak işçileri Bayraklı Belediyesi olarak biz gönderdik. Başvurular oldukça almaya devam ediyoruz" dedi.
BAYRAKLI EN FAAL BELEDİYE
İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Makbule Dank ise Bayraklı Belediyesi Osmangazi Hizmet Binası'nda bulunan İŞKUR masasının İzmir'deki belediyeler içinde en faal olanı olduğuna dikkat çekerek Başkan Karabağ'a teşekkürlerini iletti.
(HK)

14.01.2013 11:37:23 TSI

Editör: Wan Haber