Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Bayraklı'nın farklı mahallelerinde sık sık gerçekleştirdiği ev ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Karabağ son ziyaretinde Bayraklı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu şefi Halil Altınköprü'nün "kanunuyla" karşılandı.
Başkan Hasan Karabağ, Bayraklı Belediyesi Türk Sanat Müziği Koristi Nurşen Özay'ın evine misafir oldu. Ziyarete Türk Sanat Müziği Korosu şefi Halil Altınköprü de kanunuyla katılarak Özay'ın evine konuk oldu. Şef Halil Altınköprü daha sonra kanunla Karabağ'ın sevdiği birkaç parçayı hem çaldı hem de seslendirdi. Karabağ ve misafirler de Altınköprü'nün kanunundan çıkan namelere hep bir ağızdan eşlik etti.
"EVLERE MİSAFİR OLUYORUZ"
Misafir olduğu evdeki konuklara Bayraklı Belediyesi'nin Türk Sanat ve Türk Halk Müziği Korolarının kurulmasıyla birlikte birçok etkinlik düzenlediklerini kaydeden Başkan Hasan Karabağ, "Birçok sanatçıya ev sahipliği yaptık. Birbirinden farklı sesleri konuk ettik. Güzel günlerde halkımızda bir araya geldik. Halil Bey'de bizim Türk Sanat Müziği Korosu şefimiz. Ben haftada birkaç gün vatandaşlarımızın evlerine misafir oluyorum. Çağırıyorlar, gidiyoruz. Bundan sonraki ziyaretlerimizde Halil Bey'i de yanımızda götürürüz" dedi.
"BAYRAKLILI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ"
Manavkuyu, Mansuroğlu, Osmangazi ve Adalet Mahallelerinin yerel seçimlerle birlikte Bayraklı'ya katılmasının ardından çok üzüldüklerini ve protestolara katıldıklarını kaydeden misafirler "Bayraklı Belediye olduktan birkaç ay sonra farkını göstermeye başladı. Sizleri de yakından tanıdık. Sosyal Belediyecilik adına çok güzel işlere imza attınız. İyiki de Bayraklı'ya katılmışız. Artık Bayraklılı olmaktan gurur duyuyoruz" diye konuştular.
(EA-

02.02.2013 11:01:53 TSI

Editör: Wan Haber