Zuhal Topal'ın sunduğu Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacıları araştırılmaya başlandı. 13 Mayıs Pazartesi günü yayınlanan 606. bölümde dikkat çeken isim Hümeyra oldu. Zuhal Topal Yemekteyiz'e katılan Hümeyra'nın kim olduğu, kaç yaşında olduğu ve Instagram hesabı merak konusu oldu.

Zuhal Topal'ın sunduğu Yemekteyiz yarışması her hafta izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. TV8'de yayınlanan programda yeni hafta başladı ve bu haftanın yarışmacıları dikkatleri üzerine çekti. 13-17 Mayıs haftasında büyük ödül olan 75 bin TL'yi kazanmak için yarışacak olan yarışmacılar arasında Hümeyra da yer alıyor. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz yarışmacısı Hümeyra kimdir ve kaç yaşındadır? İşte detaylar:

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlara gelen Yemekteyiz programının bu haftasında öne çıkan isimlerden biri Hümeyra oldu. Hümeyra, 13-17 Mayıs haftasının ilk gününde büyük ilgi gördü. Yemekteyiz 606. bölümde yer kavgası yaşayan Hümeyra, odak noktası haline geldi. Programda, Hümeyra'nın Gülpınar ile yaşadığı sandalye tartışması ve Duygu ile olan anlaşmazlık izleyicilerin dikkatini çekti. Bu nedenle Zuhal Topal Yemekteyiz yarışmacısı Hümeyra'nın kimliği ve yaşamı merak edilmeye başlandı.

Kaynak: WanHaber Haber Merkezi