Şarkıcı Zerrin Özer'in tecavüze uğradığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Zerrin Özer geçmişte yapımcı Ümit Güner tarafından kendisine tevacüz edildiğini ve yıllarca utanç içerisinde yaşadığını belirtmişti.

Herkes Ümit Güner'in kim olduğunu merak etmeye başladı. Peki Ümit Güner kimdir? Neden gündem oldu? Zerrin Özer ne dedi?

Zerrin Özer'in tecavüz iddiasıyla ismini verdiği Ümit Güner ile Güner Ümit bir çok kişi tarafından karıştırıldı. Zerrin Özer sosyal medya hesabından açıklama yaparak kendisine tecavüz eden kişinin televizyoncu Güner Ümit olmadığını Yapımcı Ümit Güner olduğunu belirtti. 

ZERRİN ÖZER NE DEDİ?

Armağan Çağlayan'ın youtube kanalına konuk olan Zerrin Özer Ümit Güner ile şunları söylemişti: "Geçenlerde gördüm vefat etti. Tabi ki ölen insanın arkasından konuşulmaz. Hakkımı helal etmiyorum." açıklamasında bulunmuştu.

ÜMİT GÜNER KİMDİR?

1962 doğumlu olan Ümit Güner, Ankara'lıdır. Zerrin Özer döneminde zengin plak dağıtımcıları arasında yer alıyordu. Eski Kent Plak sahibi olarak bilinen Ümit Güner, babasından kalan plak şirketini batırmıştır.1962 doğumlu olan Ümit Güner, Ankaralıdır. Zerrin Özer döneminde zengin plak dağıtımcıları arasında yer alıyordu.

Eski Kent Plak sahibi olarak bilinen Ümit Güner, babasından kalan plak şirketini batırmıştır. Bir zamanlar her çıkan sanatçının albümü plakı Kent Plak deposuna gidip, Türkiye'ye orada dağıtılırdı. Ankara'dan sonra İstanbul'a gelen Ümit Güner, geçtiğimiz günlerde vefa etti.

Editör: Wan Haber