Uyanış Büyük Selçuklu 32 bölümdür ekranlara geliyor ve herkesten tam not almaya devam ediyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin konusu yoğun ilgi uyandırıyor. Ekranlarda yer alan birçok tarih dizisinden daha çok beğeni toplayan Uyanış Büyük Selçuklu oyuncuları ile de çok yoğun araştırılmaya başlandı. Dizide ünlü isimlerin yanı sıra henüz tanınmayan yüzler de var. Birçok oyuncu bir araya gelerek muhteşem yapıt için canla başla çalışmaya devam ediyor. TRT1 ekranlarının vazgeçilmez dizisi olan Uyanış Büyük Selçuklu tüm hızı ile yayınlanmaya devam ediyor. 32. bölümü ile dudak uçuklatan dizinin yeni bölümü kısa zaman sonra yine izleyicisinin karşısına gelecek. 
Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ne zaman?
TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu, yeni bölümleri ile her Pazartesi akşamı ekranlara geliyor. Tüm izleyicileri yayınlandığı gün ekranlara kilitleniyor. Çok sevilen tarih dizisi, her bölümdeki maceraları ile izleyicinin beğenisini kazanıyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi sadece konusu ile değil oyuncuları ile de büyük beğeni kazandı. Başroldeki oyuncuları ve yardımcı oyuncuları ile reyting sıralamalarının en üst noktalarında yerini almaya devam ediyor. Özellikle Turna karakterini canlandıran Sevda Erginci, herkesin beğenisini kazandı. Ünlü ismin kim olduğu ve daha önce hangi dizilerde oynadığı ise merak konusu oldu. 
Sevda Erginci kimdir?
Sevda Erginci, 1993 yılında hayata gözlerini açmıştır. İstanbul’da dünyaya gelen Erginci, yaşamına da İstanbul’da devam etmiştir. Küçük yaşlarından itibaren oyunculuk konusunda kariyer yapma hedefleri vardı 27 yaşındaki güzel oyuncu kariyerinin zirvelerine doğru adım adım çıkmaya başladı. Birçok dizide boy gösteren güzel oyuncu Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde boy göstermeye ve beğenileri almaya devam ediyor. 
Sevda Erginci hangi dizilerde rol aldı?
Sevda Erginci Yasak Elma, Hayat Bazen Tatlıdır, Karagül, Sevgili Geçmiş, Veda, Ver Elini Aşk ve Koyu Kırmızı gibi projelerde kendini göstermiştir. Son olarak Uyanış Büyük Selçuklu kadrosuna katılan Sevda Erginci, hala performansını göstermeye devam etmektedir. 

 

Editör: Wan Haber