Son zamanlarda ekranlara gelen ve izleyicilerin odak noktası olan Camdaki Kız dizisi yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Camdaki Kız dizisinin oyuncuları kadar dizinin gidişatı da sosyal medyanın gündeminde oldu. Camdaki Kız dizisi yayınlandığı her gün özellikle Twitter gündeminde en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Trend listelerinde yer alan Camdaki Kız dizisi herkesin en çok beğendiği dizi oldu. Camdaki Kız dizisinin oyuncuları ilgi odağıdır. Özellikle dizinin bilinen yüzleri dikkat çekti. Selen isimli karakteri ile izleyicilerden büyük beğeni alan oyuncu yeni projeleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. 
Selma Ergeç kimdir?
Ekranların sevilen yüzü Selma Ergeç 1978 yılında hayata gözlerini açtı. Almanya’da dünyaya gelen oyuncu uzun yıllar orada yaşadıktan sonra İstanbul’a geldi ve kariyerini kurmaya çalıştı. Eğitimlerini Almanya’da aldı. Westfalische Wilhelms Üniversitesi mezunu olmuştur. Selma Ergeç eğitim hayatını bitirdikten sonra mankenlik yapmaya başladı. Türk ve Alman televizyon dünyasının yıldız ismi olmuştur. Selma Ergeç 2015 yılında Can Öz ile dünya evine girmiştir. Can Öz ve Selma Ergeç’in Yasmin Öz adında bir çocukları dünyaya gelmiştir.
Selma Ergeç hangi dizilerde rol aldı?
Selma Ergeç Muhteşem Yüzyıl, Gönül İşleri, Yaşamayanlar, Yarım Elma, Senin Hikayen, Asi, Meht-i Aşk, Kırımlı, Körfez Ateşi, Ses, Sis ve Gece, Şöhret, Vatanım Sensin, Beş Vakit, Kanlı Girdap, Hırçın Kız gibi projelere imza atmıştır. Asıl olarak Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hatice Sultan rolü ile yıldızı parlamıştır. Sık sık yeni projeler ile gündeme gelen Selma Ergeç, son olarak Kanal D ekranlarının Camdaki Kız dizisi ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Yeni tarzı ve yeni saç rengi gündeme bomba gibi oturdu.
Selma Ergeç hangi burçtur?
Selma Ergeç 1 Kasım tarihinde hayata gözlerini açmıştır. Selma Ergeç akrep burcudur. 

Editör: Wan Haber