Yakın zamanda tanıtımları yapılan ve ekranlara gelecek olan Kazara Aşk dizisinin oyuncu kadrosu açıklandı. Kazara Aşk dizisinin oyuncu kadrosunda birçok başarılı ismin olması dikkat çekti. Kazara Aşk dizisinin oyuncularında başarılı isim Sadi Celil Cengiz de var. Tüm izleyiciler ünlü oyuncunun bu projede olmasına çok sevindi ve hemen ünlü ismin daha önce yer aldığı projeleri araştırmaya başladılar. Ünlü ismin yer aldığı projeler ve ünlü ismin aslında kim olduğu araştırılmaya başlandı. Sadi Celil Cengiz çok kısa bir süre sonra ekranlarda kendini gösterecek. 
Sadi Celil Cengiz kimdir?
Sadi Celil Cengiz, 1983 yılında hayata gözlerini açmıştır. Samsunlu olan Cengiz, Samsun’da doğmuştur. Bir süre sonra eğitimi için İstanbul’a gelen Sadi Celil Cengiz, İstanbul’u çok sevmiş ve İstanbul’da yaşamaya başlamıştır. Çerkes asıllı Cengiz, kariyerini her zaman televizyona yönelik planlamıştır. Oyunculuk ve yapımcılık yapmak isteyen Cengiz, kariyerini bu yönde şekillendirmiştir. Film yönetmeni olan Sadi Celil Cengiz aynı zamanda oyunculuk yapmıştır. Gündem olan birçok dev yapımda ismi geçmiştir. 
Sadi Celil Cengiz hangi dizilerde rol aldı?
Sadi Celil Cengiz İşler Güçler, Olaylar Olaylar, Kim O, Aşk Şarkısı, Üsküdar’a Giderken, Ramazan Güzeldir, Hababam Sınıfı Yeniden, Adres Soran Adam, Eyvah Karım, Döndüm Ben, Kara Kutu, Damat Takımı, İlk Öpücük, Zamanlama Manidar, Bana Masal Anlatma, Zamanlama Manidar, Eski Sevgili, Kabuslar Evi, Aşk Bu Mu, Hayatımın Yalanı, Benim Tatlı Yalanım, Biz Bir Dolaşalım ve Kaçma Birader adlı projelerde yer almıştır. Bunun gibi daha birçok projede kendini başarılı bir şekilde göstermiştir. Sadi Celil Cengiz’in yer aldığı birçok proje büyük reyting skorları almıştır. Çok beğenilen ve tam not alan dizileri dönemin en çok konuşulan dizileri olmaya devam etti. 

Editör: Wan Haber