Kağıt Ev dizisinin beğenilen oyuncusu Nejat Uygur kariyerinin basamaklarını hızla çıkmaya devam ediyor. Yer aldığı birçok projede ilgi çeken ünlü isim, şimdilerde reyting rekorları kıran bir dizide yer alıyor. Oyunculuğu, yakışıklılığı ve başarıları ile dikkat çeken Uygur, küçük yaşlarından itibaren oyunculuk ve sanat ile yakından ilgilenen bir isim oluyor. Gitar çalmayı çok seven Nejat Uygur, televizyon dünyası ile yakından ilgilenen bir isim oluyor. Hem dizi hem de film dünyası konusunda kariyer yapmak isteyen Uygur, ailesinin kariyer hedeflerinden gitmeyi tercih etti. 
Nejat Uygur kimdir?
Nejat Uygur 1995 yılında hayata gözlerini açtı. Önceki zamanlarda ekranların sevilen ikilisi Behzat ve Süheyl Uygur’u herkes çok iyi tanır. Nejat Uygur Behzat Uygur’un oğludur. Süheyl Uygur ise Nejat Uygur’un amcasıdır. İsmini dedesinden almıştır. Ekranların sevilen yüzü olmaya küçük yaşlarından itibaren başlamıştır. Vine platformundan tanınan Nejat Uygur, daha sonra televizyon dünyasına adım atmıştır. Bizim Hikaye adlı dizide rol almıştır ve bu dizide Hikmet karakterine can vermiştir. 
Nejat Uygur hangi dizilerde rol aldı?
Nejat Uygur ilk olarak Bizim Hikaye adlı dizide boy göstermiştir. Kaçma Birader adlı sinema filminde de boy gösteren Uygur Kırmızı Oda dizisinin bir bölümüne konuk oyuncu olarak dahil olmuştur. Konuk oyuncu olarak katıldığı dizide büyük ilgi gören ünlü isim son olarak Star TV kanalı ile anlaşma imzaladı. Star TV ekranlarının sevilen dizisi Kağıt Ev ile anlaşarak dizide boy göstermeye başladı. Oyunculuğu ile dikkat çeken Nejat Uygur, başarılı kariyerine devam ediyor. 
Nejat Uygur’un neden dört parmağı var?
Ünlü oyuncu Nejat Uygur yer aldığı projelerde parmakları ile sık sık gündeme geldi. Bir elinin dört parmağı olduğunu görenler nedenini merak etti. Nejat Uygur’un doğuştan dört parmağı vardır ve bu herhangi bir kaza sonrasında olmamıştır.

 

Editör: Wan Haber