Atv'de her gün gündüz kuşağı programı yapan Müge Anlı Türkiye'de gündem olmaya devam ediyor. Programa çıkardığı konnuklarının hikayeleri en çok konuşulanlar arasına girerken son konu yine sosyal medyanın gündemine oturdu. 

Peki Müge Anlı'nın progamında Davut ve Sevgi Kıranlı olayı nedir? Neden gündem oldu? Muammer Cambaz kimdir?

MÜGE ANLI DAVUT VE SEVGİ KIRANLI OLAYI NEDİR?

Müge Anlı'nın programına katılan ve 5 yıllık eşi Sevgi Kıranlı’nın eve dönmesini isteyen Davut Kıranlı sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Ordu Akkuş'ta 5 çocuk annesi ve torunlara sahip olan Sevgi Kıranlı kocasını bırakarak kendisinden 15 yaş daha küçük Muammer Cambaz'a kaçmıştı. Programın Türkiye gündemine oturmasıyla Sevgi Kıranlı ortaya çıkarken kendisinden yaşça ufak Muammer'e aşık olduğunu açıkladı. 

Kendisinden 14 yaş büyük Sevgi Kıranlı ile birlikte kayıplara karışan Muammer Cambaz'ın eşi Semiha Hanım ise eşinin sabahın beşinde kalkıp Sevgi Kıranlı'nın evine kahvaltıya gittiğini hatta eşinin giderken kahvaltılık ve ekmek alıp gittiğini görenlerin olduğunu açıklamıştı.

Davut Bey, eşinin zorla tutulduğuna inandığını iddia etmişti. Eşinin içine kapanık bir kadın olduğunu kim ne derse inanacak biri olduğunu söyleyen Davut Bey eşinin giderken terliği ile evden pazara çıkıyorum diye evden çıktığını belirtmişti. 

MUAMMET CAMBAZ GÖZALTINDA

Sevgi Kıranlı 11 Şubat 2021 tarihli bölümde Müge Anlı canlı yayınına katıldı. Sevgi Kıranlı ve kaçıran sevgilisi bulundu. Sevgi Kıranlı telefonla yayına bağlandı. Eşinin kızının ve damadının kendisini çok dövdüğünü evine dönmeyeceğini konuşacak bir şey olmadığını bir daha kendisini aramamasını söyledi. Sevgi Kıranlı'nın beraber kaçtığı Muammer Cambaz ise araması olduğu için gözaltına alındı. 

Editör: Wan Haber