Fox tv ekranlarında yayınlanan Masumiyet dizisi ile karşımıza çıkan yakışıklı oyuncu Serkay Tütüncü hem oyunculuğu hem de yakışıklılığıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor! Son dönemlerin en popüler oyuncuları arasında yer alan Serkay Tütüncü sosyal medya platformlarında da oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip.
Tarzı ve oyunculuğu ile özellikle Masumiyet dizisindeki başarılı performansı ile herkesten övgüler alan Serkay Tütünc ekranların iddialı isimleri arasında yer alıyor. Survivor yarışmasıyla televizyonlarda yer almaya başlayan Serkay Tütüncü'yü daha yakından tanımaya ne dersiniz?


Serkay Tütüncü kimdir?
7 Şubat 1991 senesinde İzmir'in Tire ilçesinde dünyaya geldi. İlköğretim ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Ege Üniversitesinde yükseköğrenimini gördü ve eğitimini tamamladı. Sporla yakından ilgilenen Serkay Tütüncü, İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor gibi takımlarda yer almıştır. Sporla ilgili olduğu dönemde 2016 senesinde Survivor yarışmasında 'Gönüllüler' takımında yer alan Serkay Tütüncü burada finale kadar kalmayı başarmıştır. Ardından TV8 kanalında yayınlanan 'Para Bende' isimli programında sunuculuk yaparak ekranlarda yer almıştır. Daha sonra oyunculukla ilgilenmeye karar vermiş ve birçok yapımla izleyici karşısına çıkmıştır. İlk olarak İnsanlık Suçu isimli dizide yer alan Serkay Tütüncü daha sonra Afili Aşk dizisindeki 'Volkan' karakteri ile herkesin beğenisini kazanmıştır. Daha sonra Fox tv ekranlarında yayınlanan Bay Yanlış dizisinde 'Ozan' karakteri ile ekranlarda yer alan Serkay Tütüncü daha oyunculuk kariyerinde yükselmeye devam etmiştir. Şu an ise Fox tv ekranlarında yer alan Masumiyet dizisinde İlker karakteri ile seyircilerin karşısına çıkıyor.

Editör: Wan Haber