Fox tv ekranlarında yayınlanan Masumiyet dizisi ile dikkatleri üzerine çeken İlayda Alişan bu sezonun en çok ilgi gören isimlerinden birisi oldu! Hem güzelliği hem de oyunculuk yeteneği ile büyük bir hayran kitlesi edinen İlayda Alişan ekranlarda kalıcı olacağının sinyalini verdi!

Daha önce de birçok yapımla karşımıza çıkan İlayda Alişan, sosyal medya platformlarında oldukça aktif bir takipçi kitlesine sahip. 2 milyondan fazla takipçi sayısı olan İlayda Alişan her geçen gün hayran kitlesini arttırmaya devam ediyor!

İlayda Alişan kimdir?
26 Şubat 1996 senesinde İstanbul'da dünyaya geldi. Baba tarafından Trabzonlu anne tarafından ise Erzincanlı olan İlayda Alişan, ilköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Moda Tasarım bölümünde tamamlamıştır. Babasının arkadaşı tarafından habersiz bir şekilde ajansa kaydolmuştur. Oldukça küçük yaşlardan itibaren sektörün içinde yer alan İlayda Alişan birçok ünlü markanın reklamlarında yer almıştır. Coco Cola, Ülker, Nestle, Eti gibi markaların reklamlarında yer alan İlayda Alişan, ilk kez Bir Çocuk Sevdim dizisiyle ekranlarda yer almıştır. Daha sonra Gönül Hırsızı, Benim Adım Gültepe ve Serçe Sarayı gibi yapımlarda yer alan İlayda Alişan seyirciye kendisini sevdirmeyi başarmıştır. Bana Sevmeyi Anlat, Rüya, Çukur ve Hakan: Muhafız gibi yapımlarda da yer alan İlayda Alişan aynı zamanda Şampiyon isimli sinema filminde de yer almıştır. Şu an ise Fox tv ekranlarında yer alan Masumiyet dizisinde başrolde olan İlayda Alişan oyunculuğu kadar güzelliği ile de seyirciyi etkiliyor!

 

Editör: Wan Haber