Sosyal medya AK Parti'de büro personeli olarak çalışan Kürtşat Ayvatoğlu ismi ile adeta çalkalanıyor. Geçtiğimiz gün internete düşen görüntülerinde Kürşat Ayvatoğlu'nun uyuşturucu madde tükettiği görülmüştü. İlk olarak AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın özel kalemi olarak lanse edilen Kürşat Ayvatoğlu'nun AK PArti Genel MErkez binasında büro personeli olarak çalıştığı belirtilmişti.

Ayvatoğlu yaklaşık 1 yıl partide göre alıyordu ve olayın ortaya çıkmasıyla işine son verildi.

Peki Kürşat Ayvatoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Olay sonrası ne dedi? Olayı nedir? İnstagram adresi ve kullanıcı adı ne? İşte Kürtşat Ayvatoğlu olayına dair bilgiler...

HAMZA DAĞ KÜRŞAT AYVATOĞLU AÇIKLAMASI

AK Partili Hamza Dağ kendisinin özel kalemi olarak iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu iddiasını net bir dille yalanladı. Bir televizyon programının canlı yayınına katılan Hamza Dağ açıklamasında şunları söyledi: 

"10 senedir vekiliz. Benim danışmanım zaten belli. Genel merkeze gelince Özel Kalem Müdürüm de belli. Bu arkadaş yakın ekipte çalışan biri değil. Kastamonu Belediyesi'nde çalışan, babası yok. Bu anlamda genel merkezde çalışsın diye referans oldu Ar-Ge biriminde çalışan bir arkadaş. Devir teslim törenlerinde orada bulunması söz konusu oldu" 

KÜRŞAT AYVATOĞLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Kürşat Ayvatoğlu'nun Kastamonu nüfusuna bağlı olduğu beliritliyor. 2014-2019 yılları arasında Kastamonu Belediye Başkanlığı yapan AK Parti'li Tahsin Babaş'ın seçim kampanyasında görev aldığı, belediyede Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak çalıştığı söylentiler arasında. Kürşat Ayvatoğlu'nun kaç yaşında olduğuna dair net bir bilgi bulunmuyor. 

KÜRŞAT AYVATOĞLU SOSYAL MEDYA HESAPLARI: iNSTAGRAM HESABI

Kürşat Ayvatoğlu instagram hesabı şu an askıya alınmış durumda. Hesabın kendisi tarafından dondurulduğu düşünülüyor. Ayvatoğlu'nun şu anda twitter'da kursatayvatoglu kullanıcı adını kullanmaktadır. 

KÜRŞAT AYVATOĞLU AÇIKLAMA YAPTI! NE DEDİ?

Kürşat Ayvatoğlu ilk ifadesinde kullandığı maddenin uyuşturucu değil pudra şekeri olduğunu ifade etmiş videonun şaka amaçlı çekildiğini belirtmişti. 

Ayvatoğlu daha sonra yaptığı açıklamada ise babasının ölmesinden dolayı kendisinin nüfuslu biri gibi görünmeye çalıştığını bu yüzden AK Partili isimlerle fotoğraf çekindiğini iddia etti.

Uyuşturucu kullandığını itiraf eden Ayvatoğlu, pişman olduğunu ve herkesten özür dilediğini açıkladı. 

Editör: Wan Haber