Fox tv ekranlarında yayınlanan Kefaret dizisi ile karşımıza çıkan ünlü oyuncu Özge Özacar hem oyunculuğu hem de güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor! Dizideki Meltem rolü ile izleyicinin beğenisini kazanan Özge Özacar'ın hayran kitlesi her geçen gün daha da artıyor.

Kefaret dizisinden önce de birçok yapımda yer alan Özge Özacar oyunculuk performansı ile herkesten tam not alıyor! Kefaret dizisinde Meltem karakteri ile tanınan Özge Özacar'ı daha yakından tanımaya ne dersiniz?

Özge Özacar kimdir?
22 Nisan 1995 senesinde İstanbul şehrinde dünyaya geldi. Ortaokul ve lise eğitiminden sonra Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümünü kazandı ve eğitimini tamamlamıştır. Diğer bir yandan oyunculukla da ilgilenmeye başlayan Özge Özacar eğitim almaya başladı ve ardından da ekranlarda yer aldı. İlk olarak 2014 senesinde Hayat Yolunda isimli dizide Suzan karakteri ile ufak bir rolde karşımıza çıkmıştır. 2015 senesinde Star tv ekranlarında yayınlanan Bensu Soral, Şükrü Özyıldız ve Burak Deniz gibi isimlerin başrolünü oynadığı Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Müge rolüyle ekranlarda yer almıştır. 2016 senesinde Oyunbozan dizisinde yer alan Özge Özacar daha sonra ise TRT 1 ekranlarında yayınlanan Lise Devriyesi dizisinde Meltem karakterini canlandırmıştır. Kanal D ekranlarında yayınlanan Meryem dizisinde de ekranlarda yer alan Özge Özacar, Sevgili Geçmiş dizisindeki Azra rolüyle çok konuşuldu. Özge Özacar şu an Fox tv ekranlarında yayınlanna Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur'un başrolünü paylaştığı Kefaret dizisinde Meltem Serez rolü ile ekranlarda yer almaktadır.

 

Editör: Wan Haber