Kardeşlerim dizisinin popüler oyuncuları arasında yer alan Onur Seyit Yaran hem yakışıklılığı hem de oyunculuk performansı ile son döneme damga vuran isimler arasında yer alıyor! Özellikle genç kızların dikkatini çeken Onur Seyit Yaran şimdiden kendisine hayran kitlesi oluşturdu bile!


ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisindeki Doruk karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Onur Seyit Yaran, oyunculuk yeteneği ile gelecek vadeden yıldızlar arasında yerini alıyor. Özellikle bu sezonun popüler oyuncuları arasında yer alan Onur Seyit Yaran'ı daha yakından tanımaya ne dersiniz?


Onur Seyit Yaran kimdir?
13 Ocak 1995 senesinde İstanbul şehrinde dünyaya gelmiştir. Aslen Ordulu olan Onur Seyit Yaran ilköğretim ve lise eğitimini tamamladıktan sonra üniversite hazırlıklarına başlamıştır. Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği Bölümünü kazanmıştır ve buradaki eğitimine hala devam etmektedir. Sporla yakından ilgilenen Onur Seyit Yaran uzun yıllar lisanslı olarak futbol oynamıştır. Ayrıca satrançla da yakından ilgilenmiştir ve 2011 senesinde milli platformlarda ülkemizi temsil etmiştir. İngilizce ve Almanca dillerini bilen Onur Seyit Yaran aynı zamanda koyu bir Galatasaray taraftarıdır. 2016 senesinde Best Model Türkiye yarışmasına katılmıştır ve birinci seçilmiştir. Daha sonra oyunculukla ilgilenmeye başlamıştır. İlk olarak 2018 senesinde TRT1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim dizisinde karşımıza çıkmıştır. Daha sonra Vuslat dizisinde Enes karakteri ile televizyonlarda yer alan Onur Seyit Yaran şu an ise ATV kanalında yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Doruk karakteri ile karşımıza çıkıyor.

 

Editör: Wan Haber