ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Kardeşlerim dizisi hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor! Oldukça genç bir oyuncu kadrosuna sahip olan Kardeşlerim dizisindeki tüm oyuncular bu sezon çok konuşuluyor! Birbirinden yetenekli genç oyuncu kadrosuyla ön planda olan Kardeşlerim dizisi reyting sıralamalarında da oldukça iyi bir sıralamaya sahip.
Dizide Asiye karakterini canlandıran genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun dizinin en çok dikkat çeken isimlerinden birisi. Hem güzelliği hem de oyunculuğu ile ön planda olan genç aktris Su Burcu Yazgı Coşkun'u daha yakından tanımaya ne dersiniz?


Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir?
Genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun, 15 Nisan 2004 senesinde İstanbul şehrinde dünyaya geldi. Oldukça genç olan Su Burcu Yazgı Coşkun'un yaşını duyanlar inanamıyor! Oyunculuğa 2012 senesinde başlayan Su Burcu Yazgı Coşkun, çocuk oyuncu olarak birçok yapımda yer almıştır. Fox tv ekranlarında yayınlanan Aşk Yeniden isimli dizide Elif karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştır. Daha sonra ise Hazal Kaya ve Burak Deniz'in başrolünü oynadığı Bizim Hikaye dizisinde Melis karakteri ile ekranlarda yer aldı. Star tv ekranlarında yayınlanan başrolünü Barış Arduç ve Burcu Biricik'in oynadığı Kuzgun dizisinde Naz rolüyle ekranlarda olan Su Burcu Yazgı Coşkun daha sonra ise TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Meliha'nın hikayesinde yer alan ablası Güler'in gençliğini canlandırdı. Kırmızı Oda dizisindeki performansı ile dikkatleri üzerine çeken Su Burcu Yazgı Coşkun, şu an ise ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Kardeşlerim dizisinde Asiye karakteri ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

Su Burcu Yazgı Coşkun'un oynadığı dizi ve filmler:
Kırmızı Oda :(2020)
Kuzgun : (2019)
Bizi Hatırla : (2018)
Kara Yazı : (2017)
Kadın : (2017)
Bizim Hikaye : (2017)
Aşk Yeniden : (2015)
Sana Bir Sır Vereceğim : (2013)
Sen Üzülme : (2013)
D@bbe: Bir Cin Vakası (2012)
Karadayı : (2012)

 

Editör: Wan Haber