TV8 kanalının heyecanla takip edilen dizilerinden Doğduğun Ev Kaderindir her hafta yeni bölümleriyle ekranlara geliyor. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi heyecan dolu yeni bölümleriyle izleyicinin karşısına çıkıyor. Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinde Barış karakterini canlandıran Engin Öztürk ise sergilediği oyuncu performansı ile seyirciyi kendisine hayran bırakıyor. 

Peki Doğduğun Ev Kaderindir Barış Kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İnstagram hesabı var mı? İşte Engin Öztürk hayranlarının internet üzerinde yaptığı aramaların yanıtı...

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR BARIŞ KİMDİR?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine sonradan dahil olan ve Engin Öztürk tarafından hayat verilen Avukat Barış karakteri, dizide Zeynep'in patronu rolünü üstleniyor. Kendisine ait avukatlık bürosu bulunan ve yanında çalışanları bulunan Barış, ülkenin en başarılı avukatları arasında gösteriliyor. Yanında çalıştırdığı Zeynep'e olan ilgisiyle dikkat çekiyor. Mehdi ile Zeynep'in arasında geçen sorunlara doğrudan müdahil olan Avukat Barış, her ne kadar itiraf edemese de Zeynep'e olan ilgisiyle göze çarpıyor. Barış ile Zeynep arasında yeni bir aşk doğar mı? İzleyici merakla bu sorunun yanıtını arıyor.

ENGİN ÖZTÜRK KİMDİR NERELİ?

Babası asker emeklisi annesi ise ev hanımı olan Engin Öztürk 28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldi. Engin Öztürk'ün 3 kardeşi daha bulunmaktadır. Hayatının büyük bir bölümünü Eskişehir'de geçiren Öztürk, Eskişehi Fatih Anadolu Lisesi mezunudur. Üniversite eğitimini Ankara'da Hacettepe Üniversitesi'nde alan Engin Öztürk, Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden 2021 yılında mezun olmuştur.  

Engin Öztürk'ün ilk parladığı dizi ise Kanal D'de yayınlanan Fatmagül'ün suçu ne? oldu. Dizide Selim karakterine can veren Engin Öztürk yurt dışında yayınlanan bölümlerle de tanınır hale geldi. Engin Öztürk bir zamanların efsane dizisi Behzat Ç. ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde de rol almıştır. 

ENGİN ÖZTÜRK HANGİ DİZİLERDE ROL ALDI?

2010-2012 – Fatmagül’ün Suçu Ne?
2012-2013 – Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi
2013-2014 – Muhteşem Yüzyıl
2013 – Çanakkale Yolun Sonu (Mustafa Kemal ATATÜRK) 
2014 – Hayat Yolunda (Op. Dr. Cem Korcan)
2015 – Hatırla Gönül (Yusuf) 

ENGİN ÖZTÜRK İNSTAGRAM HESABI

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Barış'ı Engin Öztürk sosyal paylaşım platformu İnstagram'da enginozturk kullanıcı adını kullanmakta. 

Editör: Wan Haber