Sosyal paylaşım portalı Tiktok'ta binlerce takipçisi bulunan Dilan Koç isimli kadın şiddet gördüğü gerekçesiyle Türkiye'de en çok konuşulanlar arasına girdi. Bir çok kişi Dilan Koç kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Olayı nedir? sorulşaına cevap aramaya başladı. 

DİLAN KOÇ OLAYI NEDİR?

Fenomen Dilan Koç yayınladığı video ile yardım çağrısında bulundu. Dilan Koç, babasının olmadığını ve kendisine sahip çıkan kimsenin bulunmadığını belirtti. Ölüm ile tehdit edildiğini belirterek "Benim babam yok, öldü doğru bana sahip çıkamaz ama siz bana sahip çıkın. Ben ölmek istemiyorum, öldükten sonra sesimi duymanıza gerek yok bana şimdi yardım edin lütfen" cümlelerini kullandı. 

Yayınladığı videoda kendisinin öldükten sonra gelecek desteğe ihtiyacı olmadığını belirten Dilan Koç'un çağrısı herkes tarafından üzüntüyle takip edildi. Türkiye'de yaşanan şiddet olaylarının sürekli olarak gündeme getirildiği Twitter'da şimdi de Dilan Koç gündem oldu. Dilan Koç Yalnız Değildir etiketi altında binlerce kişi genç kadına desteğini iletti.

DİLAN KOÇ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

2001 yılında Kars'ta dünyaya gelen Dilan Koç henüz 19 yaşındadır. Tiktok'ta yaptığı paylaşımlarla sevilen bir isim haline gelmiştir. Video paylaşım platformunda ürettiği içerikler binlerce beğenmi alırken, oldukça yüksek sayıda da takipçi sayısı bulunmaktadır. Dilan Koç olayı malesef şiddet gören her kadında olduğu gibi Türkiye'nin en çok konuşulanları arasına girdi.  

Editör: Wan Haber