Bilindiği gibi VAKIFBANK  özellikle de koronavirüsü sürecinde vatandaşların temel gereksinimlerini karşılamak amacıyla en az 3000 TL en çok 10.000 TL’ye kadar temel ihtiyaç destek kredisi sunmaktadır.
Koronavirüs sürecinde bu kredi kullandırılacağı için özellikle de vatandaşların sağlıklarını tehlikeye sokmamak maksadıyla sadece mobil bankacılık uygulamalarından, internet bankacılığından veya bankanın web sitesinde bulunan başvuru formunun doldurulması şeklinde alınmaktadır. Bu başvuruların nasıl yapılabileceğini detaylı bir şekilde bu makalede görmek mümkündür.

Vakıfbank Temel İhtiyaç Kredisi Başvurularının Web Sitesinden Yapılması Adımları
•    Öncelikli olarak Vakıfbank ile ilgili şubesiz bankacılık platformuna erişim sağlanmalı
•    Tüketicilerin karşılarına çıkacak olan sayfada bulunan bilgilerin eksiksiz bir şekilde doldurulması gerekir.
•    Tüketicilerden ilk etapta müşteri bilgilerinin girilmesi talep edilecektir. Bu etapta cep telefonu numarası, kimlik numarası ve ekranda bulunan güvenlik kodu bilgilerinin girilmesi gerekir.
•    Sol tarafta bulunan iki tane kutucuğun işaretlendikten sonra devam et butonuna tıklanılması gerekir.
•    Tüketicilerin cep telefonlarına gelen onay kodu girilir ve devam tuşuna basılır. İkinci etapta ise tüketicilerden çalışma ve gelir ile ilgili bilgili bir talep edilecektir.
•    Bu aşamada oturulan ev kime ait ise aylık gelir bilgileri ve çalışma bilgileri gibi bilgilerin girilmesi gerekir.
•    Bütün bilgiler girildikten sonra gönder kutusuna tıklanır.

Daha sonraki etapta ise kullanıcıların karşılarına kullanabilecekleri rakamların bulunacağı kutucukları çıkacaktır. Tüketiciler bu kutucuklara ne kadar kredi kullanmak istiyorlarsa o rakamı kutucuklara yerleştirmeliler, yerleştirdikten sonra geri ödeme vadesi ile ilgili bilgilerin girilmesi gerekir.

Vakıfbank temel ihtiyaç kredisi başvurularının internet bankacılığından yapılması
Bilindiği gibi artık teknoloji çağında yaşıyoruz. Vatandaşlar, evlerinden banka şubesine gitmeden oturdukları yerden bankacılık işlemlerinin çoğunu çok rahat bir şekilde yerine getirebilirler. Vakıfbank temel ihtiyaç kredisi başvurularının yapılması bu işlemlerden biridir. Öncelikli olarak müşteri hizmetleri ile görüştükten sonra ya da banka şubesine uğradıktan sonra alınmış internet bankacılığı şifresini girilmesi ile vatandaşlar çekmek istedikleri temel ihtiyaç kredisi ile ilgili bilgilerin tamamını girebilir ve diledikleri zaman dilimi içerisinde kredi çekebilirler.
İnternet bankacılık uygulaması ile çok daha fazla işlem yapılabilir.

 

Editör: Wan Haber