Kredi sicili kötü olan kişiler kredi imkanlarından faydalanamıyor. Ama o banka sunduğu bazı kriterlerle kredi notu kötü olan müşterilerine de kredi çekme fırsatı sundu ve 10 bin TL vereceğini açıkladı.

KREDİ SİCİLİ KÖTÜ OLANLARA GÜZEL HABER!

Sicili kötü olup kara listede olan kişiler için sunulan kredilere başvuruda bulunmak gerekiyor. Kredi çekebilmek için şartları yerine getiren kişilere kredi imkanı sunuluyor. Başvuruda istenilen evraklar şu şekildedir; başvuru formu, nüfus kartının veya ehliyetinin fotokopisi ve aylık gelir belgesi.

Bu belgeleri getirmeleri ve başvurularını yapmaları sonrasında kredi fırsatlarından yararlanabilecekler. Bu şekilde sicili kötü olan kişilerde bir rahat nefes alabilecek ve banka pandemi süreci boyunca kredi fırsatları sunmaya devam edecek.

Sicili kötü olan kara listede olan kişiler ayrıca kredi çekebilmek için kefil göstermesi gerekiyor. Başvurularınızı internet üzerinden veya size yakın olan şubelerden yapabilirsiniz. Aylık taksitlerle ödenecek krediler için 1.40 faiz oranı uygulanıyor. Sicili kötü olan kara listede olanlarda şubelere giderek verilecek krediden yararlanabilirler. Haberay

Editör: Wan Haber