Bankalarla işi ya da işlemi bulunan bütün vatandaşları yakından ilgilendiren bir karara imza atıldı. Buna göre bankalar çalışma saatleri üzerinde çeşitli değişikliklere gidildi. Yeni çalışma saatleri ile vatandaşlara kısa mesaj şeklinde bilgi verildi. Vatandaşların, yapılan bu değişikliklerden etkilenmemesi amacıyla yeni çalışma saatlerinin dikkate alınması açısından çeşitli uyarılarda bulunuldu. Koronavirüs sebebiyle Mart ayından itibaren başlamak üzere 1 Haziran normalleşme tarihine kadar banka şubelerinde değişik Saatler uygulanmıştı. Şimdi ise tekrardan vakaların yükselişe geçmesi ile beraber bazı bankaların çalışma saatlerinde değişiklik oldu.

Buna göre peki ziraat, İş Bankası, Yapı Kredi, Akbank gibi bankalar saat kaça kadar çalışacak? Saat kaçta açılıyor?  Kaçta kapanıyor?

17 Aralık bankaların son dakika çalışma saatleri ile ilgili değişiklik yapıldı. Özellikle de İstanbul özelinde baz alınan bankalar kovid-19 salgınına karşı daha önce alınmış tedbirler tekrar devreye alınmaya başlandı. Milyonlarca vatandaşı çok yakın bir şekilde ilgilendiren bu son dakika haberine göre bankalar, art arda duyurmaya başladı. Çeşitli çalışma saatleri değişikliğine gidildi. Artık, yarından itibaren yeni değişikliğe göre bankalar faaliyet gösterecek. Bankalarda işlem gerçekleştirilen bütün vatandaşlar açısından bu geçerli olacak.

Koronavirüsü salgınında vaka sayılarının son zamanlarda tekrardan yükselişe geçmesiyle beraber bankalar harekete geçti. Pek çok bankada faaliyet gösterme saatleri değişikliğe uğradı. Tüketicilerin, yapılan bu tip değişikliklerden olumsuz bir şekilde etkilenmemeleri amacıyla yeni çalışma saatlerinin dikkate almaları açısından kendilerine uyarı mesajı gönderildi.

Garanti BBVA'dan İstanbul Şubeleri İle İlgili Önemli Karar

Müşterilerine bugün bilgilendirme mesajı atan bankaların başında GARANTİ BBVA gelmektedir. müşterilerine “değerli müşterilerimiz, İstanbul’daki şubelerimiz, 16 Kasım 2020 tarihi itibarıyla 10:00 ile 12:30 arası ve 13:30 ile 17:00 arasında faaliyetlerini sürdürecek. Hepinize sağlıklı günler dileriz. İfadelerine yer verdi.

İş Bankası gişe çalışma saatleri içinde değişikliğe gitme kararı aldı bankanın müşterilerine göndermiş olduğu mesaj da şu ifade bulundu

“Değerli müşterilerimiz, pandemi salgınının yayılmasını önlemek, siz değerli müşterilerimizin ve toplumumuzun sağlığını korumak maksadıyla İstanbul başta olmak üzere şubelerimizin çalışma saatleri 09.11 .2020 Pazartesi gününden itibaren saat 10 :00 ile 12:30 ve 13:30 ile 17:00 olacak şekilde değiştirilmiştir. Hepinize sağlıklı günler dileriz.” İfadelerine yer verildi.

Akbank şube çalışma saatleri

Sabah 9:00 ile akşam 17:00 arası

Ziraat Bankası şube çalışma saatleri

Sabah 9:00 ile akşam 17:00 arası

Halkbank şube çalışma saatleri

 9:00  ile 17.00 arası

DenizBank şube çalışma saatleri

9:00 ile 17:00

Editör: Wan Haber