Teknolojik kıyafetlerin yaygınlaşması ile birlikte özellikle spor yapan kişilerin sporlarından daha fazla verim aldığı belirtiliyor. Halihazırda kullanımda olan teknolojik kıyafetleri şu şekilde;

Myzone Spor Sutyenin en büyük özelliklerinden biri kalp hızının ölçmesi ve Bluetooth aracılığı ile başka aygıtlara bağlanabiliyor olması. Sütyen içerisindeki kalp hızını ölçen mekanizma tam 7 ay boyunca şarj edilmeden kullanılabiliyor. 

Lumo koşu şortları sayesinde bir yandan koşarken bir yandan da durdurma, yeni temas etme süresi, tempo, sıçrama, gibi değerlerinizi görebilirsiniz. Şort Buna ek olarak aplikasyon aracılığıyla kulaklığınıza uyarılarda gönderebiliyor.

LikeAGlove Tayt, bu taytlar kıyafet satın aldıktan sonra ortaya çıkan yanlış beden seçimi karmaşasını tamamen ortadan kaldırıyor. Bu tayt giyen kişinin vücut ölçülerini alıyor ve ölçülere göre harika bir uyum sağlıyor. Alışverişlerini daha çok internet üzerinden gerçekleştiren kişiler için harika bir ürün. 

Üzerinde nefes ritmini, aktivitesini ve kalp hızını ölçen sensörler barındıran bu şort ve tişörtler Bluetooth aracılığıyla elde etmiş oldun verileri cep telefonunuza gönderebiliyor.

Dünyanın en büyük iç çamaşırı üreticilerinden birisi olan Victoria Secret, kalp hızını ölçen bir spor sütyeni geçtiğimiz dönemlerde piyasaya sürdü. Sütyenin göğüs kısmında yer alan sensör ile kalp atış hızı ölçülebiliyor.

Adidas'ın üretmiş olduğu sıcak pantolonlar içinde bulunan ısıtıcı sayesinde sporcuların bacaklarının her zaman sıcak kalmasını sağlıyor. Bu pantolon sayesinde çok soğuk havalarda dahi spor yapan kişilerin bacakları ideal sıcaklıkta kalıyor. Böylece sporcular ısınmak için daha az enerji harcıyor. Haberay

Editör: Wan Haber