Büyükşehir Belediyesi'nin Yeşil Bulvar'ın PTT Evleri Mahallesi civarında DSİ sulama kanalı üzerine yaptığı köprü tamamlandı, çevresinde asfaltlama çalışmalarına başlandı.
Köprü; birkaç gün içinde çevresindeki asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasının ardından yaya ve araç trafiğine açılacak.
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan asfaltlama çalışmaları sürdürülürken, köprünün ulaşıma açılması ile birlikte çevrede trafik akışının önemli ölçüde rahatlaması bekleniyor.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, 2.5 yıl içinde 30'a yakın köprü yaptıklarını belirterek, "Son 10 yılda Adana'da yapılan köprü sayısı 4 ile sınırlı kalmış. Biz 2.5 yılda 30 civarında köprü yaptık ve Adanalının hizmetine sunduk. Yaptığımız köprüler trafik akışını rahatlatıyor insanların hayatını kolaylaştırıyor. Hem zaman hem de ekonomik açıdan Adanalılara avantaj sağlıyor. Akıllı Dokunuş kapsamında yaptığımız bu çalışmalara devam ediyoruz.
Yeni köprüler yaparken bir yandan da kavşak düzenlemeleri ile kent içi trafik sorununa çözüm getiriyoruz" şeklinde konuştu.
(AKL-Y)

02.02.2013 11:39:15 TSI

Editör: Wan Haber