Denizli Valisi Abdülkadir Demir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde şehir dışında olduğu için bugün Denizli Gazeteciler Cemiyeti'ni (DGC) ziyaret ederek, gazetecilere gül verdi.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde, Heimtextil Fuarı'na katılarak Denizlili firmalara destek vermek amacıyla Almanya'da bulunan Vali Abdülkadir Demir, bugün Denizli Gazeteciler Cemiyeti'ni (DGC) ziyaret ederek, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.
DGC Başkanı Önder Varol ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Demir, basın mensuplarına gül verdi. Gazeteciler ile karşılıklı güven içerisinde bir arada olduklarını ifade eden Vali Demir, "Sizlerin yaptığı haberler bizler için çok önemli. Yapılan her haberi ilgili kurumlarımızla birlikte değerlendiriyoruz. TBMM'de çok yakın zamanda çıkan Kanuni düzenleme, inşallah Cumhurbaşkanımızın onayı ile en kısa sürede yürürlüğe girmesi ile gazetecilere hakların verilmesi sizlerin morallerinizi yükseltmesi açısından önemli. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nüzü kutluyorum" dedi.
(EV-SK-Y)

12.01.2013 16:09:17 TSI

Editör: Wan Haber