Üsküdar Beylerbeyi yolu üzerinde ters şeride giren bir polis memurunun kullandığı otomobil motosiklete çarparak kazaya yol açtı. Daha sonra olay yerine giren 2 otomobilin de karıştığı kazada, 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.
Üsküdar Beylerbeyi yolu üzerinde sabah saat 04.30 sıralarında yaşanan kaza şöyle gelişti. İsmi belirtilmeyen bir polis memurunun kullandığı 34 ZM 4229 plakalı otomobil, Boğaziçi Köprüsü'ne girmek isterken ters şeride girerek Beylerbeyi istikametine ilerlemeye başladı. Bu sırada karşı şeritten gelen Mehmet Kırma'nın kullandığı 34 HN 9308 plakalı motosiklete çarpan otomobil, yine normal yolunda giden 2 otomobille çarpıştı. Kazada motosikletin sürücüsü Mehmet Kırma olay yerinde hayatını kaybederken, kazaya karışan 34 TJT 06 plakalı taksinin sürücüsü Ömürlü Yıldırım yaralandı. Yaralı Taksi sürücüsü Ömürlü Yıldırım, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, motosikletin sürücüsü Mehmet Kırma'yı da kontrol etti. Ancak Mehmet Kırma'nın olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı.
Kazaya karışan ve ismini vermek istemeyen 34 ZN 1085 plakalı otomobilin sürücüsü, "Beyaz otomobil önce motosiklete çarptı, daha sonra da bize" dedi. Kazaya karışan polis memuru, meslektaşları tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.
(ME-Y)

05.01.2013 05:48:17 TSI

Editör: Wan Haber