Mersin'in Tarsus ilçe Tapu Müdürlüğü, TS EN ISO 9001: 2008 ve TSE K-Q TSE-ISO-EN 9000 toplam kalite yönetimi belgesi aldı.
Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü"nün sürekli kurumsal gelişim projesi kapsamında Tarsus Tapu Müdürlüğü'nün hak ettiği toplam kalite yönetimi belgesini Tapu Müdürü Ayhan Turgut ve mesai arkadaşlarına teslim etti.
Toplam Kalite Yönetimi belgesini hak eden Tarsus Tapu Müdürlüğü Müdürü ve çalışanlarını kutlayan Kaymakam Güldibi, alınan belgenin Tarsus adına çok anlamlı ve takdire şayan olduğunu belirtti.
Güldibi, "Bu belge gerçekten çok anlamlı ve aynı zamanda bir başarının da tespitidir. Ancak bundan sonra kalitenin sürdürülebilirliği ve arttırılabilirliği de olmalıdır. Bilindiği gibi bu belge bir ürün yada hizmetin türüne bağlı olmaksızın müşteriye sunulma aşamasına gelinceye kadar geçirdiği tüm süreçlerin, kalite prensipleri çerçevesinde yönetilerek, sürekliliğinin sağlanmasının garanti edilmesini sağlayan bir yönetim sistemidir. Tarsus Tapu Müdürlüğümüzün bu çalışmasının diğer kurum ve kuruluşlarımıza örnek olmasını diliyorum" dedi.
Tarsus Tapu Müdürlüğü"nün yaptığı yatırımlarla, örnek alınması gereken bir kurum haline geldiğini belirten Kaymakam Güldibi, "Tapu Müdürlüğümüz bundan böyle daha şeffaf ve daha hızlı, daha kaliteli hizmet verecektir" diye konuştu.
(ERY-AKL-Y)

02.02.2013 11:19:48 TSI

Editör: Wan Haber